Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký notebook do 10 000?

Od: jarka08 odpovědí: 5 změna:

Ahoj, moje mladší sestra letos maturuje a chystá se na Vš. Nebudu vás nudit tím jak je to u nás doma rozpadlé, ale výsledek je takový, že jsem tady a potřebuju poradit s notebookem...

Potřebuji něco, co zvládne základy jako office a ideálně i úpravu fotek, znáte to - sociální sítě a takové blbosti. Chtěla by ho nosit na přednášky, takže něco lehčího by bylo ideální.

Chtěla jsem se cenově pohybovat do deseti tisíc, o moc víc do toho dát teď nemůžu.

Nemáte nějaký takový notebook, co byste mi doporučili? Něco pěkného ale funkčního?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Má to být nový nebo repas? Tento totiž za ty peníze nevypadá zle. Je trošku menší, má slušný procesor, 8 GB RAM, SSD a lepší rozlišení displeje než základní notebooky.
Rozhodně dnes brát něco s SSD.
doplněno 14.05.20 09:38: Případně ještě lepší tento. S vaší slevou se do 10 tisíc pořád vejdete.

kimbert*
hodnocení

0x

Můžu doporučit tento aukro.cz/... ,kupoval jsem od něj nedávno podobný notebook a šlape jak hodinky,po dohodě Vám nainstaluje programy co tam potřebujete.

joudic*
hodnocení

0x
z bazaru, novy laptop za 10 muzete vetsinou pouzivat leda jako blbe litajici frisbee

Chlape vyser se na to když tému neholduješ a netušíš která bije. Do 10 tisíc se dá sehnat krásnej repas kterej dokáže ideálně běžet na všechny kancelářský práce.

joudic*

odkdy je repas novy laptop? Koukam ze vam dela problem precist jednu kratkou vetu.
Psal jsem o novem, sam mam laptop za 7000 s dedikovanou grafickou kartou a muzu na nem strihat 4k60p 135mbps...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]