Nejste přihlášen/a.
Ahoj, moje mladší sestra letos maturuje a chystá se na Vš. Nebudu vás nudit tím jak je to u nás doma rozpadlé, ale výsledek je takový, že jsem tady a potřebuju poradit s notebookem...
Potřebuji něco, co zvládne základy jako office a ideálně i úpravu fotek, znáte to - sociální sítě a takové blbosti. Chtěla by ho nosit na přednášky, takže něco lehčího by bylo ideální.
Chtěla jsem se cenově pohybovat do deseti tisíc, o moc víc do toho dát teď nemůžu.
Nemáte nějaký takový notebook, co byste mi doporučili? Něco pěkného ale funkčního?
Můžu doporučit tento aukro.cz/... ,kupoval jsem od něj nedávno podobný notebook a šlape jak hodinky,po dohodě Vám nainstaluje programy co tam potřebujete.
Chlape vyser se na to když tému neholduješ a netušíš která bije. Do 10 tisíc se dá sehnat krásnej repas kterej dokáže ideálně běžet na všechny kancelářský práce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.