Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Herní notebook do 22k

Od: pog odpovědí: 7 změna:
Hoj.
Nějaký slušný herní notebook do 20 prosim? Popřípadě 22 s DPH?
Alza teď má tenhle
m.alza.cz/... Jak moc je na tom 1660 max q špatně o proti normálu
Pak za 24 je tu na Mall 1660ti
mall.cz/...
Někdo nějaký jiný tip,popřípadě co vzit?
A nebo TUF505?
czc.cz/...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

grandal
hodnocení

1x
Ahoj ohledně grafické karty, q-max je 10% slabší. Já používám tyto stránky na porovnání komponentů když něco vybírám.
gpu.userbenchmark.com/...
pog
hodnocení

Těch 10-15% je docela v pohodě,když si vezmu že bych si za těch pár procent priplatil minimálně 5-7tis.Vidím,že bych tam dal do ntb max ty ramky na 16GB.

hodnocení

0x

osobně bych vzal ten Dell

Asus je použité zboží zrkacená zaruká

MSI má servis v polsku nutna kominkace přes telefon a mail v angličtině

hodnocení

0x

Hlavně bych si pořádně rozmyslel jestli opravdu potřebuješ ntb. Protože se tady potom budeš ptát takhle - poradte.cz/... :)

pog
hodnocení

Notebook nechci právě na doma ,ale na cestování. Možnost monitor s bednou nemám... Jedině,že bych koupil nějaký hooodne velký kufr.Tuf 505 má sice kratší záruku,ale to by nevadilo, jelikož kdybych bral nový ,vzal bych ho nejspíš bez DPH. G3 potřebuje 8 ram na víc,ale kolik by to vyšlo a otázka je ,zdali se vyplatí...MSI mám zkušenost jen že stolními kde mám desku i grafiku MSI a nemůžu si stěžovat

grafika a desky od MSI jsou v pohodě

notebooky zaleži kus od kus a serie

pog
hodnocení

Přemýšlím o tom Dell G3...když bych ho vzal bez DPH a k němu tyhle ramky? czc.cz/...
Co ta 1660 max-q? Jak velký rozdíl o proti klasické?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]