Hoj. Nějaký slušný herní notebook do 20 prosim? Popřípadě 22 s DPH? Alza teď má tenhle m.alza.cz/... Jak moc je na tom 1660 max q špatně o proti normálu Pak za 24 je tu na Mall 1660ti mall.cz/... Někdo nějaký jiný tip,popřípadě co vzit? A nebo TUF505? czc.cz/...
Ahoj ohledně grafické karty, q-max je 10% slabší. Já používám tyto stránky na porovnání komponentů když něco vybírám. gpu.userbenchmark.com/...
pog
Těch 10-15% je docela v pohodě,když si vezmu že bych si za těch pár procent priplatil minimálně 5-7tis.Vidím,že bych tam dal do ntb max ty ramky na 16GB.
Notebook nechci právě na doma ,ale na cestování. Možnost monitor s bednou nemám... Jedině,že bych koupil nějaký hooodne velký kufr.Tuf 505 má sice kratší záruku,ale to by nevadilo, jelikož kdybych bral nový ,vzal bych ho nejspíš bez DPH. G3 potřebuje 8 ram na víc,ale kolik by to vyšlo a otázka je ,zdali se vyplatí...MSI mám zkušenost jen že stolními kde mám desku i grafiku MSI a nemůžu si stěžovat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.