Nejste přihlášen/a.
Mám CanonScan Lide 110,po přeinstalaci na W10 jsem stáhnul program PaperScan Scanner Software, nyní Profi v akci zdarma a mám problém-stránka po naskenování je jemně šedá, už jsem přestavěl všechna možná nastavení v scaneru i tiskárně,ale je to tam stále -poradíte,kde je problém? Nebo jiný program pro scaner?
nedá se mi uložit
2x
Jiný program asi nepomůže. Já mám nějaký jiný, teď nevím jaký, protože je na druhém, nyní vypnutém PC, a mám stejný problém. Jediné řešení je nainstalovat W7 jako druhý OS a použít originální program pro Canoscan Lide. Pak vše funguje správně.
doplněno 13.05.20 20:27:
@jaraz: Jestli máš W10, hoď mi sem prosím odkaz na ten originál ovladač. Já už jsem se tím cca 2 roky nezabýval, takže se možná něco změnilo a i já bych rád měl scanner v pořádku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.