Nejste přihlášen/a.
Neví někdo co to znamená rodné město který je na fb? Co tam mám napsat? Narodil jsem se v Plzni v nemocnici a potom si mě rodiče (když mě a matku propustili z nemocnice po narození) odvezli kde bydeli ve městečku za Plzní kde jsem vyrostl. Mám tam napsat Plzeň nebo to městečko?
Ježíš marjá: To to nevidíte v názvu? Rodné město je přece město, kde se člověk narodil. Proto rodné město.
Rúzně si můžete vysvětliv úplně cokoliv. Ale opravdu si nedovedu vysvětlit, kdyby matka někudy projížděla a vy jste nechtěl mít to město kde vás porodila za své rodné, tak potom co? Jaké město by jste si vybral jako rodné? V žádném jiném případě by to nebyla pravda a vy by jste každému lhal. Celé je to ale bezpředmětná diskuze. Jenom z principu; někde jste se narodil a je jedno jestli v nemocnici, nebo v autě nebo ve sklepě, ale vždy v nějakém městě, či vesnici, samotě. Jiná věc je v letadle, na moři atd..
Vzhledem k tomu, že na Fb můžete mít profilů víc, záleží jen na Vás, jak se tam chcete prezentovat a co jste ochotný o sobě zveřejnit.
Pokud se porozhlédnete u některých, velmi často uvidíte, že někteří naši snědší spoluobčané mají často uvedeno město v cizině, vystudovaný např. Harvard a zaměstnání Luis Vuitton..
Takže klidně Plzeň, nebo Vaše bydliště, je to jen na Vás..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.