Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nastavit ALT + V zavináč?

Od: vitecek® odpovědí: 7 změna:

Jak praví otázka. Mám půjčenej notebook a většina konfigurací mi nejde.

Myslim levý alt plus V. Klidně i nějakym příkazem, lepší než jakékoliv jiné rady, jak to udělat jinak. Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

2x

Nevím, jestli správně chápu dotaz. Aby Alt+V fungoval pro napsání zavináče, je nutné mít nainstalovanou správnou klávesnici (třeba českou QWERTZ). U jiných klávesnic funguje třeba pravý Alt plus dvojka, nebo levý Alt plus 064 na numerické klávesnici (tato zkratka je univerzální).

hodnocení

1x

Prakticky vždy funguje Ctrl-Alt-V

Jinak u některých počítadel funguje pravý Alt-V

Ctrl+Alt je pro ovladač shodné se stisknutím AltGR (vy ho nazýváte pravý Alt).

hodnocení

Jo, pravda, jde mi pravej alt plus v, byť mi před chvílí nešel, ale jsem zvyklej na levej, tak nevím.. to můžu i přenastavit nějak?

liska5

Ano, dělám to taky tak : Alt+ 064

Mě na třech počítačích funguje Alt+64, bez té nuly.

Ale levy alt+v takto proste nejde. U leveho je to ctrl+alt+v
Pokud jsi to mel nekde jinak tak to byla bud nejaka funkce na klavesnici a nebo fakt nevim jak jsi to mel nekde nastavene kdyz rikas, ze zvyk?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]