Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřeboval bych poradit, jak správně odstranit veškerá osobní data z dokumentu ve formátu PDF.
Mým prvním krokem bylo, že ve word dokumentu jsem odstratil veškerá osobní data a následně daný word dokument uložil do .PDF formátu. Zde se však osobní data znovu objevují, proto jsem se rozhodl, že kliknu u daného pdf souboru na vlastnosti - podrobnosti - zvolím dole odebrat vlastnosti a osobní informace a nechám systém vytvořit kopii, kde budou všechna osobní data vymazána. Problém však je, že mi vyskočí chybová hláška a nevím si s ní rady viz screen ctrlv.cz/...
Pokud by někdo věděl, nebo znal nějaký free nástroj, který dokáže osobní data a metadata z PDF odstranit, hodťe mi sem prosím odkaz , já našel pouze komerční verze.Děkuji
Radek
Tento editor má ve verzi zdarma možnost editace textu. Obrázky už spadají do placené. První app na stránce... tracker-software.com/...
Pokud jde o info souboru (ne data v textu):
- otevřít např. v browseru/prohlížeči Chrome
- tisk
- uložit stránku jako PDF
Případně malý freeware prográmek A-PDF INFO Changer, musí se instalovat, ale lze najít na netu i portable verze a-pdf.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.