Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstranění osobních dat z PDF dokumentu

Od: radekj odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

potřeboval bych poradit, jak správně odstranit veškerá osobní data z dokumentu ve formátu PDF.

Mým prvním krokem bylo, že ve word dokumentu jsem odstratil veškerá osobní data a následně daný word dokument uložil do .PDF formátu. Zde se však osobní data znovu objevují, proto jsem se rozhodl, že kliknu u daného pdf souboru na vlastnosti - podrobnosti - zvolím dole odebrat vlastnosti a osobní informace a nechám systém vytvořit kopii, kde budou všechna osobní data vymazána. Problém však je, že mi vyskočí chybová hláška a nevím si s ní rady viz screen ctrlv.cz/...

Pokud by někdo věděl, nebo znal nějaký free nástroj, který dokáže osobní data a metadata z PDF odstranit, hodťe mi sem prosím odkaz , já našel pouze komerční verze.Děkuji

Radek

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

veronica
hodnocení

2x

Tento editor má ve verzi zdarma možnost editace textu. Obrázky už spadají do placené. První app na stránce... tracker-software.com/...

hodnocení

0x

Mám v PC asi pět nástrojů pro úpravu PDF (každý používám na něco jiného), ale myslím, že žádný není Free. Free nástroje většinou dokážou jen nepatrné změny.

hodnocení

0x

Pokud jde o info souboru (ne data v textu):

- otevřít např. v browseru/prohlížeči Chrome

- tisk

- uložit stránku jako PDF

Případně malý freeware prográmek A-PDF INFO Changer, musí se instalovat, ale lze najít na netu i portable verze a-pdf.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]