Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, mám takový problém, chtěl jsem původně koupit nový pc, ale finanční situace mi to teď nedovoluje, takže hledám jiné řešení, jde o můj starý počítač, po dlouho dobu fungoval jak měl, krásně tichý, vše šlapalo plynule, ovšem teď poslední cca 2 roky je strašně hlučný respektive větrák (chlazení) jede na strašně vysoké otáčky a to dělá ten hluk, nebo alespoň si to já myslím, kdyby to bylo při nějaké náročné práci, tak neřeknu, ale jde o sledování videí na youtube ve nižší kvalitě, tak jsem si říkal, jestli by byl k sehnání nějaký silnější procesor, ovšem starší aby pasoval do mého PC, a ovšem za rozumnou cenu, v příloze zasílám kopii z PC.
Budu rád za každou radu.
Předem díky Václav
Přidávám se k doporučení pročistit a případně "přepastovat" větráky.
Pokud je Vše PC desktop s deskou se socketem 775 a vyšším chipsetem, lze osadit Xeony původně určené pro socket 771. Vyžaduje to ale "odbornou" montáž s redukcí pinů. Ale celková investice do upgrade je pak cca poloviční. Máte okolo sebe někoho, kdo se rád vrtá v PC a uměl by udělat odbornou montáž zahrnující úpravu socketu a instalaci redukce?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.