Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook problém zvuk

Od: martinpodmajer odpovědí: 5 změna:
Dobré odpoledne,
Mám vážný problém s mým notebookem a to že mi nejde zvuk sice píše a ukazuje že jde ale vůbec tomu tak není prosím poraďte mi

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x

RESTARTUJ noťas, pokud to nepomůže, dej vyhledat aktualizace. To je základ..

dolga*
hodnocení

0x

Řeším ted stejný problém. Mám vir v pc a ten mi to patrně způsobil.

Zatím zkus - start, ovládací panely, zvuk a to samé, ale služby. V těch službách uplně dole by měl být zvuk windows - máš ho zakázaný?

yoom.cz/...

yoom.cz/...

Musím ted přejít na notebook, tam mi zvuk jde. Ted jsem psala z velkého stolního pc.

dolga*

Částečně se ale musím vracet na pc, kde ta chyba je, samozřejmě, abych to vyfotila a řešila. Pokud Vám to půjde, dejte vědět, jak jste toho dosáhl. Děkuji.

dolga*

Asi jste už ale problém vyřešil, tak nic, jdu ho řešit sama...;)

olinl

dolga-pokud máš Op. Systém Windows 10, zapni/povol VESTAVĚNÝ antivir WIN. DEFENDER. Měl by ti známé viry hodit do karantény a z karantény můžeš vir smazat. Potom bych být tebou RESTARTOVAL počítač.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]