Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebovala bych poradit.
Vytvořila jsem klasicky ve wordu seminární práci.
Když ten soubor ale přesunu na CD, vypálím a otevřu, text je rozhozený, jsou velké mezery, není to vůbec zarovnané.
Mohl by mi někdo poradit, co s tím mám udělat, aby text na vypáleném CD byl normálně, tak jak má být?
Děkuji za odpověď.
A otevíráte ho na stejném počítači ve stejném Wordu, nebo na jiném počítači?
Hotové texty se ukládají a odevzdávají v PDF, právě aby se nestalo to, že se v jiném programu rozhodí.
Mimochodem proč to dáváte na CD? Není to v dnešní době trochu přežitek a plýtvání zároveň?
Ano, tu práci jsem normálně dělala na svém počítači ve wordu. Na stejném počítači, jsem ten stejný soubor vypálila na CD. A v tom stejném počítači otvírám ten soubor přes CD.
S názorem na CD určitě souhlasím, kdyby bylo na mě, určitě to dám na fleshku. Škola po mně ale vyžaduje pouze CD.
Tak že se to rozhodí i na vašem PC je fakt divné. Když ten stejný soubor otevřete z počítače, tak je to OK, ale jak ho vypálíte na CD, tak je to špatně? To opravdu logicky nedává smysl. Ale třeba se najde někdo, kdo s tím bude mít zkušenost.
A škola to požaduje v DOC nebo DOCX formátu? Nemůžete to odevzdat v PDF?
Kdybych to tady nečetl... Tak bych řekl, že je to nesmysl... Celý život pálím sobory z wordu a v souboru "vypalování" nic nemění...
Vypalování nemění strukturu souboru, ani znaky... A to otevírám i v jiných verzích Wordu...
Jakým způsobem to vkládáte na CD...? Není tam někde nějaká položka v provedení třeba jako? (text?)
V jakém programu pálíte? Tak si stáhněte zadarmo CDBurnerXP, je česky a normálně do něho vložte soubor s DOC (DOCX)..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.