Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám not.Deli E 6400 a Win.10.Po reinstalaci mě nejde připojit Miš USB ani bezdrátová.Prosím o radu jak to nastavit,děkuji.Jak
Mám DELL E6420 taky s desítkama a v BIOSu USB Mouse nemám.Zasunu konektor myši do USB a hned jedu.
Nejdříve bych ověřil funkčnost miši/myši na jiném zařízení/přístroji, jestli je opravdu v pořádku nebo připojit jinou, funkční. Poté bych myš připojil do notebooku při zapnutém internetu a RESTARTOVAL bych noťas. Pokud se nic nestane, dal bych AKTUALIZACE (update) Op. Systému. Někdy se Op. System "probere" až druhý den po zapnutí počítače/noťasu a připojení k internetu/síti. Nevím jestli to mají v Microsoftu takto nastavené úmyslně.. U starších Oper. Systémů bych řekl, že chybí nainstalovat drivery/ovladače pro základní desku/motherboard, ale u desítek by to mělo fungovat "samo a hned", alespoň tak se desítky mají chovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.