Dobrý den, včera jsem měla narozeniny a večer jsem už byla pouze na messengeru, ale dnes ráno jsem šla na Facebook, abych poděkovala ještě pár lidem. Kamarádka mi napsala krásné přání, ale přidala k tomu 3 fotky. Dvě fotky jsou v pořádku, ale jedna je opravdu pro mě příšerná, tvářím se tam děsně. Jde tato fotka smazat, aniž bych smazala celé přání?
Nevím, jestli lze vymazat jen fotku z příspěvku, ale zcela jistě můžete jakýkoli příspěvek na své zdi odstranit. Kamarádce se můžete za vymazání omluvit a poprosit ji, aby hezký příspěvek poslala znovu bez té fotky.
pokud to bylo v ramci narozeninoveho postu, tak jsou sloucene vsechny prani do jednoho vlakna a zitra uz to stejne nikoho nebude zajimat a fb uz to nebude nabizet, a pak to smazte. Vy budete mit klid a kamaradka uz se to tezko dozvi, a bude klid a nemusite nikoho konfrontovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.