Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fortnite problém

Od: kelouwcz* odpovědí: 3 změna:
Dob­rý ve­čer pá­no­vé, po­tře­bo­val bych po­ra­dit ohled­ně jed­né hry, a to kon­krét­ně FORT­NI­TE, ně­ja­kou do­bu zpát­ky, jsem hrál tur­naj, na­jed­nou mě to ze hry vy­koplo, a na­hlá­si­lo: So­lu­ti­on to the kick wi­th error message "You were re­mo­ved from the match due to your IP, VPN, ma­chi­ne, or che­a­ting." Při­tom, jsem žád­ný hac­ky apod něměl! Zkou­šel jsem dát fort­ni­te mís­to HDD na SSD ale nic ne­po­moh­lo! Ne­ví ně­kdo co s tím?
Fortnite problém

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A nemel jste zapnutou tu VPN?

kelouwcz*
hodnocení

Právě že ne

grinsby
hodnocení

0x
Podařilo se vám nějak tenhle problém vyřešit? Momentálně se to taky týká mně a nepoužívám žádnou vpn cheaty a pod..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]