Zdravím, už poněkolikáté se marně pokouším instalovat drivery k mojí nové grafické kartě (GTX960), ale nedaří se. Píše mi to chybu (viz přiložena fotka). Prosim pomozte :D jsem laik a nevím co s tím :/ Zkoušel jsem odinstalovat předchozí ovladače pomocí DDU, předtím jsem dočasně používal nějakou historickou kartu AMD, kde jsem žádné ovladače nepotřeboval / neinstaloval. Konfigurace MB: MSI B250 Krait gaming CPU: Intel Pentium G4600 RAM: 2x 4GB DDR4 HyperX Predator GPU: Nvidia Geforce Gtx 960 2GB (referenční) OS: Win 10 Pro v. 1909
Super, je to nainstalované :D Děkuji, taková blbá chyba - stará verze. Je divné, že jsem to stáhl přímo ze stránek nvidia... Dobře každopádně mockrát děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.