Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Monitor ASUS VH242S

Od: sonya* odpovědí: 5 změna:

dobrý večer, má někdo zkušenost s tímto monitorem?

ASUS VH242S (90LM72101501001C)

cena od 3 543 do 4 546 Kč
Technologie podsvícení: CCFL. Technologie panelu: TN. Úhlopříčka displeje (palce) ("): 24. Rozlišení displeje (bodů): 1920 x 1080.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Co chceš slyšet? Každý má jiný vkus a trošku jiné oči, Já vybírám monitor především podle poměru velikost/cena, samozřejmě mi musí vyhovovat vzhledem a pokud je to možné, tak ho chci vidět v chodu. Taky rozhodují konektory, které na něm potřebuji a využiji, případně jestli má repro nebo ne, To taky podle toho, jestli ho chci jako hlavní nebo vedlejší. Ostatní parametry (alespoň pro mě) jsou nepodstatné a přibližně stejné, tedy v dané cenové kategorii.

sonya*
hodnocení

Zdravím a přeji pěkný večer, nevím jestli Vás tady zastihnu, ale třeba i někdo jiný mně dá radu.

Ten ASUS teda asi ne. Můžete mně prosím nějaký dobrý poradit. TV nepotřebuji, ale aby byl výškově nastavitelný , mám prostor 45 cm po poličkou. Taky co nejlepší zobrazování-čitelnos textu.Budu mít jenom jeden. Konektory nevím co tím myslíte, žádné zvláštní nepotřebuji.REPRO ano.

Děkuji za doporučení, nabídka je velká a neumím si vybrat.

hodnocení

0x

Za mě ne. Full-HD monitor by měl mít přinejmenším připojení přes digitální DVI, nejlépe i HDMI. D-Sub při takovém rozlišení nebývá zrovna nejlepší volba (vždyť už můj stařičký 17" monitor DVI má a rozdíl je znatelný...)

A za druhé, určitě bych už sáhl spíše po monitoru s LED podsvícení, kvůli jasu, spotřebě i lepšímu podání bílé barvy.

doplněno 04.11.12 19:41:

tak omyl, první odkaz na google mi vyhodil lan-shop a tam se psalo pouze o D-SUB, ikdyž podle jiných stránek prý DVI má. Tak jako tak bych sáhl po nějakém modernějším s LED podsvícením.

doplněno 04.11.12 19:43:

tak druhá oprava, DVI píšou jen na Heuréce, ve skutečnosti je opravdu nemá. Tedy nebral bych ho ;)

sonya*
hodnocení

děkuji za radu. A můžete mně nějaký 23-24 úhl. s LED doporučit, taky chci aby měl repro. Co to je typ obrazovky IPC? Je to nějaká výhoda? Moc děkuji, nevyznám se v tom.

kangaroo*
hodnocení

0x

Zkus tady + komentáře uživatelů co monitory vlastní

lcd-monitory.heureka.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]