Nejste přihlášen/a.
Co chceš slyšet? Každý má jiný vkus a trošku jiné oči, Já vybírám monitor především podle poměru velikost/cena, samozřejmě mi musí vyhovovat vzhledem a pokud je to možné, tak ho chci vidět v chodu. Taky rozhodují konektory, které na něm potřebuji a využiji, případně jestli má repro nebo ne, To taky podle toho, jestli ho chci jako hlavní nebo vedlejší. Ostatní parametry (alespoň pro mě) jsou nepodstatné a přibližně stejné, tedy v dané cenové kategorii.
Zdravím a přeji pěkný večer, nevím jestli Vás tady zastihnu, ale třeba i někdo jiný mně dá radu.
Ten ASUS teda asi ne. Můžete mně prosím nějaký dobrý poradit. TV nepotřebuji, ale aby byl výškově nastavitelný , mám prostor 45 cm po poličkou. Taky co nejlepší zobrazování-čitelnos textu.Budu mít jenom jeden. Konektory nevím co tím myslíte, žádné zvláštní nepotřebuji.REPRO ano.
Děkuji za doporučení, nabídka je velká a neumím si vybrat.
Za mě ne. Full-HD monitor by měl mít přinejmenším připojení přes digitální DVI, nejlépe i HDMI. D-Sub při takovém rozlišení nebývá zrovna nejlepší volba (vždyť už můj stařičký 17" monitor DVI má a rozdíl je znatelný...)
A za druhé, určitě bych už sáhl spíše po monitoru s LED podsvícení, kvůli jasu, spotřebě i lepšímu podání bílé barvy.
doplněno 04.11.12 19:41:tak omyl, první odkaz na google mi vyhodil lan-shop a tam se psalo pouze o D-SUB, ikdyž podle jiných stránek prý DVI má. Tak jako tak bych sáhl po nějakém modernějším s LED podsvícením.
doplněno 04.11.12 19:43: tak druhá oprava, DVI píšou jen na Heuréce, ve skutečnosti je opravdu nemá. Tedy nebral bych ho
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.