Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černobílá tiskárna se skenerem a kopírováním

Od: kato* odpovědí: 5 změna:

Poraďte prosím tiskárnu pro domácí kopírování . Hlavní požadavek je levný tisk . Cena do cca 5000,-

Upředňostňuji inkoustovou,protože inkousty se dají sehnat za řádově stokoruny.

Nechci barevnou multifunkční ,protože při černobílém tisku ubývají i barvy .

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Inkoustový tankový systém. Prostuduj si informace u výrobce na epson.cz/...

To, co tam píšou odpovídá skutečnosti. Já osobně mám starší typ L3050 (dnes je podobná tuším L3151). Tisknu na to vše co mi přijde pod ruku - smlouvy, webové stránky, mapky, atd. Mám ji doma od prosince 2017, prozatím jsem spotřeboval jednu a půl lahvičky černého inkoustu a asi půl lahvičky každé barvy. Prozatím tedy inkoust co byl dodaný (ještě je v zásobě jedna celá a trochu černé). Až ho budu muset koupit, bude jedna flaštička libovolné barvy za cca 150Kč (originál). Takže počítám-li cenu inkoustu, jsou to jednotky halířů na stránku - vůbec nemá cenu přemejšlet jestli tisknout jen černě nebo v barvách. Pro běžný tisk teda nepoužívám ten nejkvalitnější režim, je zbytečně moc pomalej.

V profesionální kariéře jsem byl zavilej příznivec laseru a nepřítel inkoustu - s inkoustem byly špatné zkušenosti (drahé, špinivé, zasychající hlavy, odcházející, alternativní inkousty někdy nefungovaly). Doma jsem byl nucen totálně změnit názor - laser bych finančně neuživil a byla by to velká mlátička která by zabrala spoustu místa.

xxx*
hodnocení

3x
Koupil jsem nedávno nějaký Ecotank od Epsonu, cena pod 5t. Barevná tiskárna která nespotřebovává barvu při čb tisku. Doplnění inkoustu je jednoduché a naprosto čisté, provoz velmi levný. Lahvička inkoustu stoji 150 Kč.

hodnocení

2x
Doporučím něco takového datart.cz/... tisk za cenu 00nic, každopádně ecotank, a barvy jsou za "hubičku"
doplněno 05.05.20 21:51: gigaprint.cz/...

Tu L1110 bych zrovna nedoporučoval, má jen USB a cenově to je oproti typu s WiFi zanedbatelné. Na tiskárnu USB můžeš tisknout z notebooku, mobilu, může být doma druhý počítač, neomezuje tě kabel.

jabraka*

Mám tuto verzi HP laser jet pro MFP 126 Pcl m5

Je skoro nová,ale funguje mi pouze s windovs 7.S W-10 nemám šanci.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]