Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Strhnutých 99 Kč z účtu - supp membership fee

Od: kk* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den,

v internetovém bankovnictví jsem si všimla, že mi bylo strhnuto 99 Kč a je u toho napsáno "supp membership fee". Nevíte, co by to mohlo být?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

niki*
hodnocení

1x
Jedna se o poplatek za kartu, 99,- by mela byt stribrna karta a 169,- zlata karta. Prechazelo se na novy system karet v dubnu, kdyz se podivate do transakci vzdy k poslednimu v mesici uvidite tam 99,- poplatek za vedeni karty voz je ono, jen ted od dubna s jinym nazvem. Taky jsem se divila co to je

hodnocení

0x
Členský poplatek platba 99kc, někde jste se zaregistrovala a čerpala nějakou sluzbu
kk*
hodnocení

o žádném členství právě nevím... a nedokážu zjistit ani detaily transakce

mate59
hodnocení

0x

Strhli vám za nějaké členství.

hodnocení

0x

Jaká banka?

kk*
05.05.20 20:44
hodnocení

moneta

hodnocení

0x

Kupodivu se nejspíš jedná o poplatek za vedení účtu.

kk*
hodnocení

Prave je divne,ze by to byl prvni "poplatek" za vedeni uctu.. Ten ucet mam jiz nekolik let :D a proc by ten popis u platby byl v anglictine? No nic, budu muset kontaktovat banku :D

kill
hodnocení

0x
Mam stejnou transakci u monety ze dne 30.4, jen je to 169 Kc :) takze asi poplatek.

hodnocení

0x
Já teda nevím, ale já za kartu nic neplatim.
niki*
Klasicka karta neni zpoplatnena, ale stribrna nebo zlata mimo ucty k nim urcenym je zpoplatnena
No a co mají navíc?
niki*
Stribrna uz dnes teda nejde udelat, ale jinak zlata ma cestovni pojisteni, pojisteni karty a osobnich veci a priority pass

hodnocení

0x

II. Debetní karty

1. Vedení karty

moneta.cz/...

moneta.cz/...

Příště, ptát se u svého bankéře, PRVOTNĚ.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]