Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Tak jsem našla tento notebook incomputer.cz/... za zajímavou cenu a navíc je úplně dole nabídka, že prý ten počítač oni nastaví a už nebudu muset vůbec nic dělat, jen ho otevřít a začít používat. Jelikož tady pořád řeším ten počítač na tu zahradu, tak by tohle bylo také východisko. Ten počítač se mi zdá docela levný. Díky za názory.
Takže na tu zahradu a používání YouTube by byl dobrý. Na nic jiného bych ho nepoužívala. A v tom případě ani nemá smysl kupovat tu zvláštní službu za těch 8 stovek. To že by mi dokončili to nastavení, je to tam dole v nabídce. Rozumím tomu dobře? Děkuji.
Pokud na zahradu - vyměnit nevhodný HDD disk za SSD disk, se který je nárazu odolný. Stačí nějaký za 800 Kč třebo od Kingston s kapacitou kolem 270Gb, ale nový, ne použitý.
@regine: Četl jsi předchozí vlákno? Opět navrhuješ jen zbytečné vyhazování peněz. S tím noťasem nikdo mlátit nebude a pro účel, pro který ho Suzy chce, je SSD naprosto zbytečný. Navíc co udělá s tím vyndaným HDD? Strčí do šuplíku a bude čekat, zda ho možná někdy využije?
Jestli je kvalitně zrepasovaný (ten můj repas vypadal jako nový), pak je to dobrá nabídka. A co se zapojení týká, souhlasím s @mikihans.
Ten USB-flash je k ničemu, jen další vyhozené peníze. Pro případnou přeinstalaci je kód u W10 uložen v BIOSu, instalačku stáhneš z netu. Na co tedy USB-flash?
@regine: Už vidím laika, jak "šáhne do šuplíku a obnovuje" Aniž by se chtěl Suzymon jakkoli dotknout, musela by stejně sehnat někoho, kdo se v tom vyzná. A pak už je jedno, jestli flešku nebo jiné médium na obnovení má nebo nemá.
Doporučuji, nechat si vytvořit instalační USB-flash (či na jiný nosič dat) do továrního nastavení.
Pokud jde o repas s plnou zárukou, proč ne. Dole uvádí:
Námi prodávané zboží je použité, což je pro Vás velká výhoda v podobě velmi nízké prodejní ceny na trhu.
Například v Německu stačí, že jen origniál rozbalili a na prodejně předvedli a už je cena asi o 20% nižší. Nízkou cenu také tvoří malý monitor - jen 35cm úhlopříčka.
Regine, tak všechny stejné nejsme a já nejsem na hlavu padlá, abych s něčím mlátila a navíc bude počítač chráněný a na stole. Nikde po trávě ho válet nebudu. A pak, na to jsem se vůbec neptala a ani nebudu pátrat, co bych si podle Vás měla zase vyměňovat. A přesně kvůli takovýmto zavádějícím odpovědím, kdy mi radíte zase něco úplně jiného, se pak debata zkroutí úplně jinam a já nakonec dostanu vynadáno, že já vlastně nevím co chci. Nic do šuplíku dávat nebudu a nic stahovat, nebo upravovat v počítači NECHCI. Nejsem ajťák a nerozumím tomu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.