Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Mám novou verzi WINDOWS 10 z podzimu. Asi před 2 týdny přestala tisknout multifunkční tiskárna, která je funkční, kopíruje off line. Nejde sken ani nereaguje na příkaz tisku v PC. několikrát jsemji odinstalovala a znovu nainstalovala a nic. Hlásí chybu 0x80070005. Poraďte, co s tím?
Přeji hezký den. Marie Bartoňová
no jo s to nejdůležitější máme hádat? z koule? přesný typ tiskárny...zkoušela jsi přidat tiskárnu?
Doufal jsem, že se mi podaří najít nějakou radu na internetu. Bohužel to vypadá, že tento kód chyby je asi tak užitečný, jako nápis "nastala chyba". To je u WIN ale celkem normální.
Často tato chyba souvisí s aktualizacemi W10, někdy s poškozeným záznamem v registru Windows. Jestli to jde, zkusil bych ty WIN (po zazálohování důležitých dat!) "vrátit" do doby před výskytem chyby. Jinak prý existuje i nějaký "čistič registru" (sám MS ho doporučuje; asi vědí, proč), možná by pomohlo naprosté odpojení a odinstalování tiskárny a pak její opětovné připojení a instalace (ovšem to jsi možná udělala, nevím, jak důkladné bylo to odinstalování; a hlavně během toho pořád restartovat, restartů není ve světe WIN nikdy dost).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.