Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Epson l355

Od: moneom® odpovědí: 3 změna:

Zdravím zdejší znalce,

mám tiskárnu EPSON L355 a funguje bez problémů. Akorát se mi nepovedlo scanovat přes WIFI. Pravda, dosud jsem scanoval jen z "velkého PC", s připojení kabelem. Tisk přes WIFI je bez problému (z noťasu takto připojeného) akorát scan nejde přes WIFInu. Nemá s tím někdo zkušenost?

Mám stažené aktuální ovladače, ale noťas mi píše, že nemá připojené zařízení . . .

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tipuji to buď na žádný nebo nekompatibilní ovladač skeneru.

doplněno 25.04.20 20:38:

OS na PC i ntb je předpokládám stejný.

doplněno 25.04.20 21:10:

Už jsem se párkrát setkal s W7 ovladači, které si s W10 neporadily. Zkus najít origo W10 ovladač pro typ tvého ntb. Že ovladač na tiskárnu funguje neznamená, že musí fungovat i ten na skener.

hodnocení

PC je Win7 a NTB Win 10, takže není.

Ale obojí je aktualizováno . . . .

NTB nemá "přípojku na kabel", takže nemám jak vyzkoušet . . .

hodnocení

Ovladače jsou stejné, jako na "velkém, přes kabel", aktualizované přímo ze stránek výrobce.

Napadá i jediné, když tisk přes wifi funguje, ale scan přes wifi je jen "doplňková funkce" ale pouze přes "kabel". Na stránkách výrobce o tom nic není . . .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]