Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tipy na herní křeslo

Od: dalimil odpovědí: 3 změna:

Zdravím,
rád bych slyšel Váše tipy na pohodlné herní křeslo k počítači do 5 000 Kč. Vážím 80 kg a měřím cca 185 cm. Především mě zajímá, jaký druh potahu se Vám osvědčil a neloupe se.

Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eruer*
hodnocení

0x

To je hrozně individuální, těžký takhle poradit. Spíš zajděte někam do prodejny s křeslama a tam vyzkoušet, já si takhle taky koupil křeslo. Ona je to docela věda, nechal jsem si doporučit od prodavače a nelituju toho, dobrý mi vybral. Já jen můžu říct bacha na koženku a umělohmotný tepláky, bo při sezení vzniká statický elektrický náboj. Už jsem kvůli teplákům musel koupit potah na křeslo, dostával jsem pravidelně pecky od kliky.

joudis*
hodnocení

0x
Za ty peníze nevím ...ale supr herní křeslo co mají naši kluci je DXRacer já mám křeslo Oklahoma ...obojí je jen o chlup dražší než vámi poptávám cena. Ale nejsem tak bohatý abych si kupoval levné věci. Už jsem se poučil koupi levného křesla které vydrželo rok ...

mtan
hodnocení

0x
Konkrétní křeslo neporadím, ale materiálově za sebe doporučuji něco, co větrá. Ono po 2 hodinovém sezení na kožence, či pravé kůži, to se pěkně za*ek zapaří. :-D Měl jsem 2x a už nikdy více. Pokud moc netopíte, tak podzim, zima, jaro to ještě ujde, ale v létě budete od PC dobrovolně abstinovat :-D. Nebo klimatizaci do baráku. Ale stejně to není ono, i když se na tom sedí moc hezky. :) Nakonec jsem přes to stejně přehazoval přeloženou deku. Teď mám nějaké aušusoidní z Jisku za něco kolem 2500. Nedoporučuji, ani hledat ho na netu mi za to nestojí, ale materiálově je to něco, jako ta Oklahoma. Sedák děsný, ale nepaří se mi nic ani po půldenní pařbě, takže časem pořídím něco kvalitnějšího, dražšího a z tohoto materiálu. The best!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]