Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, bylo by možno uchovávat texty tak, že by byly přeposlány do vlastní mailové schránky a tam pak přesunuty do příslušné složky? Já si tímto způsobem uchovávala adresy zajímavých záložek při přechodu a jiný stroj a funguje to. Díky patronka
Do mailu ano, dále pak Seznam má "Poznámky", tam mám něco a zkopírované do Poznámek Microsoftu a takto jde pokračovat; např. prohlížeč Maxthon má taky Poznámky...
Nevím na kolik trváte na Seznam.CZ . Ale na internetu uchovávanou dokumentaci je spousta služeb zadarmo. Pokud máte zájem i diktovat do mikrofonu a zapsat do dokumentu, pak na uchování textů doporučím: http://doc.google.com
Nejlepší výsledky při diktování textu přes mikrofon dosáhnete s prohlížečem Chrome . Ukázka:
Mohl bysm mi prosím poradit abych to diktování měl v češtině? Nějak to nemůžu najít. Vše je v angličtině. Dík.
Nad symbolem mikrofonu a pod 3 tečkami s křížkem je pruh s nápisem English nebo Čeština. Trojúhelníkem se rozvine roletka s jazyky.
Důležité je mít aktivní mikrofon, jinak se jazyková mutace nenabídne a nebude funkční rozlišování mluveného slova.
obrázek:
Moc dík. Našel jsem to a vyzkoušel. Paráda.
Ale ještě jsem nenašel to ostatní v češtině. Mohl bys mi zas poradit? Dík.
Myslím tím ty nadpisy nahoře a tak jak máš v tom videu. Dík.
Jazykové prostředí - záleží v jakém jazyku máte operační systém, jaký prohlížeč internetu (browser). Nebo jak vyhodnotí spuštěné prostředí z jaké jste oblasti. Já sám osobně preferuji anglické prostředí, protože mnohem více nápovědy a služeb na internetu než v českém, slovenském či francouzském (základní školní znalosti cizích jazyků). Určitě si na internetu dohledáte řešení neb je moc kombinací na diskusi v "poradte.cz". Nejspíše v přihlášeném účtu musí se doplnit , že google-učet je český.
Video není moje, jen jsem rychle dohledal pro místní účel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.