Nejste přihlášen/a.
Zjistil jsem v tabulce zajímavost.
Vložím do buňky malé v a po Enter se to změní na velké V. Dělá to ve všech bunkách a ve všech listech, jiná písmena to nedělají.
Tak nevím jestli to je nějakou nevhodnou předvolbou a nebo to budu muset přeinstalovat.
Zatím to nijak nevadí, výpočty fungují dobře.
Má někdo nápad co s tím je?
To je zajímavé, mě to nedělá ani to "v", ale asi je to tím že už mám novější verzi 6.2 ... velmi doporučuji aktualizovat také na šestku, vyřeší se Vám tak více problémů než jen tento jeden. Ke stažení zdarma zde .
Mimochodem ještě jedna relevantní informace stejně jako se kdysi přejmenoval prohlížeč Phoenix na Firefox víceméně jen z toho důvodu že na původní název měl někdo jiný licenci se OpenOffice přejmenoval na LibreOffice (je to už pár let, stalo se to v roce 2011), takže novější verze balíku bych radil určitě hledat už pod novým názvem LibreOffice, najde tam na co jste zvyklý tzn: Writer, Calc, Impress, Draw a Base - názvy dílčích aplikací balíku se nemění.
Se zmíněnou chybou byste se tam každopádně už setkat neměl a celkově je šestá verze mnohem lepší uvnitř (především se hodně zlepšila kompatibilita s docx/xlsx/pptx formáty než jaká byla u verze 4)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.