Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde dohledat smazaný SPAM

Od: repe odpovědí: 12 změna:

Když počítač automaticky smaže spam z emailu je to nenávratně pryč nebo to lze někde dohledat a kde?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

luke237
hodnocení

0x
To zalezi na konkretni situaci. Nekdy to muze smazat nenavratne, nekdy jen presunout do slozka "Smazane".

Budes meste popsat, jak se s postou zachazi v tvem konkretnim pripade, jestli chces mit nejakou sanci dostat odpoved na otazku, jak to asi bude u tebe.

luke237
"Budes meste popsat" -> "Budes muset popsat

itan71*
hodnocení

0x

SPAM já raději ihned mažu,když někdo píše email tak ať píše email a ne přes spam

repe
hodnocení

Jenže mě když přijde email, tak někdy přijde normálně do doručené a někdy od toho samého odesílatele přijde do spamu. Proč? Co je špatně nastavené?

luke237
To je prave to, co ti nemuzeme odpovedet, protoze nevime, KAM ti chodi posta! Je to na Seznam, nebo k tvemu poskytovateli internetu nebo jak?

Seznam.cz ma nastavena pri prijimani posty, kdy na zaklade nejake analyzy se snazi automaticky zjistit, jestli jde o mail nebo ne. Zjistuji napriklad delku zpravy (jednoslovne maily jsou casto spamy), maily odesilane na mnoho adres najednou jsou dost casto spamy, maily se znamym textem uvnitr zprav, ktere uz drive byly identifikovany jako spam, maily ze znamych adres, ktere rozesilaji spamy atd.

itan71*
hodnocení

0x

Vypnout ve schránce spam

doplněno 04.11.12 18:22:

Bohužel u nového emailu jsem to nenašel kde to je ale starý email má ještě přítelkyně a takhle to vypadá

Ochrana proti nevyžádané poště (spamu)

Do složky Doručené jsou doručovány všechny emaily. Pokud zvolíte toto nastavení, bude Vám doručeno všechno, i nevyžádaná pošta.

Nechcete-li dostávat nevyžádanou poštu a obtěžující reklamní emaily, zvolte toto nastavení.

Notifikace o virech a zprávy označené jako spam nebudou doručeny.

Chcete-li mít jistotu, že zprávy od určitého odesílatele vám budou vždy doručeny, přidejte si jeho adresu do povolených kontaktů.

Pokud nechcete dostávat zprávy od určitého odesílatele, můžete jeho adresu zablokovat, zprávy od tohoto odesílatele pak do vaší schránky vůbec nebudou doručeny.

luke237
Zaradit autora mailu do slozka "Maily od nej nejsou nikdy spam".
repe
hodnocení

Jak mám vypnout ve schránce spam?

repe
hodnocení

mám seznam.cz

luke237
Myslim, ze prave Seznam ma tu moznost, kdyz mas ve slozce Spam mail od nejakeho kamarada, oznacit toho cloveka jako "emaily od nej nejsou spam". Cti vsechny volby, ktere ti to webove rozhrani dava na vyber a nekde to tam je - bud primo v emailu nebo kdyz ten mail pak chces presunout do Prijatych.
luke237
Seznam maze spamy po asi 30dnech (maji tam na to upozorneni). Jestli jde vypnout filtrovani do slozky Spam netusim, nikdy jsem to nemel duvod hledat, ale matne si vybavuji, co neco takoveho kdysi urcite mozneho bylo.
luke237

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]