Dobrý den, mám problém s přehříváním jednoho místa v notebooku, je to ta část, která je zakroužkovaná na obrázku, který jsem přiložil. Tato část se začne ,,přehřívat,, hned, jak notebook zapnu, je o dost teplejší, než zbytek notebooku (tudíž jsem usoudil, že se přehřívá XD). Je teplejší i když mám pod notebookem chladící podložku EVOLVE0 Ania2 (i když na notebooku třeba jen brouzdám po netu), toto přehřívání se stalo ze dne na den, v ten den jsem si koupil a začal hrát hru Transport Fever 2, uvědomoval jsem si, že mi na to výkon nestačí, ale když schodím grafiku hry, tak by mi to mělo jít, jako u ostatních více naročných her, po -30 min jsem měl notebook doslova vařící, ale já vůl jsem s tímto stavem hrál asi další - půlhodinu, další den jsem udělal to samé, ale né tak dlouho a den nato jsem si koupil chladící podložku a také se začalo toto místo přehřívat (hru jsem už radši vůbec nezapínal).2. screenshot: před hraním project torque3. screenshot: po hraní project torque (hraní - 15min)teploty to nijak vysoký nejsou, ale to místo, které jsem označil je zase hodně horké místo na levo od označeného místa na obrázku 1notebook:Lenovo ideapad 320Procesor (Intel(R) Core(TM) i5-7200U CPU @ 2.50GHz)Paměť (4.95 GB z 7.88 GB)Místo na disku (650.24 GB z 1.14 TB)Typ systému ( 64bitový operační systém, procesor pro platformu x64)
Nehledejte v tom vědu a odpovězte si sám: kdy jste si nechal notebook naposledy vyčistit od prachu? Firem, která čistí notebooky je mnoho, některé nabízejí i odvoz. Prach může úplně ucpat nasávací otvory chladicí soustavy a zanést lopatky ventilátoru tak, že skoro vůbec nechladí, naopak působí jako teplá deka.
Co chceš na tom akutně řešit? Opruz, při kterém sundáš grafiku hry na kostičkování a přesto se ti krám hřeje? Jediné řešení je pořídit si ke hrám adekvátní stroj. Notebook není na hry.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.