Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přehřívání notebooku, AKUTNÍ!

Od: mikeschmidtcze odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, mám problém s přehříváním jednoho místa v notebooku, je to ta část, která je zakroužkovaná na obrázku, který jsem přiložil. Tato část se začne ,,přehřívat,, hned, jak notebook zapnu, je o dost teplejší, než zbytek notebooku (tudíž jsem usoudil, že se přehřívá XD). Je teplejší i když mám pod notebookem chladící podložku EVOLVE0 Ania2 (i když na notebooku třeba jen brouzdám po netu), toto přehřívání se stalo ze dne na den, v ten den jsem si koupil a začal hrát hru Transport Fever 2, uvědomoval jsem si, že mi na to výkon nestačí, ale když schodím grafiku hry, tak by mi to mělo jít, jako u ostatních více naročných her, po -30 min jsem měl notebook doslova vařící, ale já vůl jsem s tímto stavem hrál asi další - půlhodinu, další den jsem udělal to samé, ale né tak dlouho a den nato jsem si koupil chladící podložku a také se začalo toto místo přehřívat (hru jsem už radši vůbec nezapínal).2. screenshot: před hraním project torque3. screenshot: po hraní project torque (hraní - 15min)teploty to nijak vysoký nejsou, ale to místo, které jsem označil je zase hodně horké místo na levo od označeného místa na obrázku 1notebook:Lenovo ideapad 320Procesor (Intel(R) Core(TM) i5-7200U CPU @ 2.50GHz)Paměť (4.95 GB z 7.88 GB)Místo na disku (650.24 GB z 1.14 TB)Typ systému ( 64bitový operační systém, procesor pro platformu x64)
Přehřívání notebooku, AKUTNÍ!
Přehřívání notebooku, AKUTNÍ! #2
Přehřívání notebooku, AKUTNÍ! #3

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

host
hodnocení

4x

Nehledejte v tom vědu a odpovězte si sám: kdy jste si nechal notebook naposledy vyčistit od prachu? Firem, která čistí notebooky je mnoho, některé nabízejí i odvoz. Prach může úplně ucpat nasávací otvory chladicí soustavy a zanést lopatky ventilátoru tak, že skoro vůbec nechladí, naopak působí jako teplá deka.

hodnocení

3x

Co chceš na tom akutně řešit? Opruz, při kterém sundáš grafiku hry na kostičkování a přesto se ti krám hřeje? Jediné řešení je pořídit si ke hrám adekvátní stroj. Notebook není na hry.

hodnocení

1x

Hřeje GK, neřekl bych, že se přímo přehřívá (67°C není zas tak moc ). Ovšem i tato teplota stačí na to, abyste na označeném místě sotva udržel ruku.

Při hrách, které uvádíte, bych to považoval za normální.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]