Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s Paypalem

Od: zakola® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

mám problém s přihlášením do Paypalu.

Vyplním majl a heslo , a pak to na mně chce šestimístné číslo security code.

A já nevím jaké tam mám napsat. A nevím jak se dostat na jejich help line.

Problém je , že neumím anglicky.

Děkuji za jakékoliv rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Paypal je v české verzi. Zkuste zadat:

paypal.com/...

hodnocení

Jó to jsem dělal , ale pokud se chci dostat na help centrum , tak to je jenom anglicky , a ještě píšou že kvůli koronaviru jsou jejich telefonní linky vypnuty , a napsat tam dotaz mi nějak nejde. Viz obr.

Problém s Paypalem

Tak možná ta jejich pomoc v době koronaviru nefunguje, ale Vám jde o nějaký ten kód. Já jsem na Paypal dlouho nebyl, tak jsem se teď přihlásil a jde to jako vždycky- mailem a heslem.

hodnocení

bohužel jsem asi při poslední návštěvě paypalu nastavil dvoufázové ověřování , tedy jednak heslem a jednak security codem , který přijde do aplikace na chytrém telefonu , a ten já nemám . Mám jenom obyčejný tlačítkový. Sice mám i chytrý telefon , ale tam nemám sim kartu , a používám ho jenom na WIFI. Takže asi budu muset dát sim kartu do chytrého mobilu a nainstalovat aplikaci Paypal android.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]