Nejste přihlášen/a.
Kto má TV tuner do notebooku? Dá se na tom ladit kanály manuálne a nebo jenom automaticky? Teď bylo prelaďování a nejdou mi znovu naladit Jojky a TA3 ,ostatné šlo naladit, jsou na 2.multiplexu . Nic se neobjevilo ani název kanalu. Mám tuner Avermedia.
jak nejde použij odinstalování= uninstal
případně si stáhni uninstaller... telefon.unas.cz/...
Co říká Návod k obsluze
Ruční ladění by mělo jít. Je třeba ho najít v Menu. Předtím si zjistěte příslušné multiplexy, kmitočty, na kterých vysílají a měl byste se dostat na všechny programy, které se u vás dají přijímat. Podrobné informace o multiplexech byste měl najít na netu.
Není tam psáno o ručným ladení. Normálne to šlo,joj,ta3 predtým a po preladení to už nenabehne ani název jako kdyby neexistovali .
Má DVBT2. ORF1,2 chytám aj jiné slovenské TV kanály již v 15.4 . preladené. Možná to ten tuner nedokáže spracovat tolik signálu.
Rakouské DVB-T2 vysílání používá pro komprimaci videostreamu algoritmus H.264/MPEG-4 AVC (Advanced Video Coding), tedy nikoliv H.265/HEVC jako v České republice
A to je možná onen problém. Není DVB-T2 jako DVB-T2. Takže rakušáci v tom taky sice vysílají, ale úplně jiný kódování. A prostě to naše to neumí.
pro priklad1: To myslíte že v Polsku bude vysílání v DVB-T2 v AVC /H 264? Pokud ano můžete napsat kde tato informace je uveřejněna.
Ne, poláci budou vysílat stejně jako my, HEVC/H265, viz televizniweb.cz/... - ROVNĚŽ POLSKO PŘEJDE NA DVB-T2, POUŽIJE STEJNĚ JAKO ČESKO A NĚMECKO KODEK HEVC
oba tunery to umí akorát si musíš být vědom co do toho zadat
jako třeba vědět jaký vysílač přijímáš, v jakém multiplexu je požadovaný program, na jaké frekvenci se ten multiplex šíří, jaký frekvenční zvih je třeba, ajká je tam modulace, QAM...
Když jsem zadal možnost,Všechny frekvence , tak se nic nenaladilo .Když zadám možnost Všechny frekvence tak tam nemusím zadávat udaje a nebo taky musím?
Chci naladit TA3 ,vysílač Kamzík. Našel jsem frekvenci 427 ,pásmo 8 ale naladí se jiné stanice.
V tomto odkazu je ale slovenský MUX 2 po přeladění 15.4.2020 vysílaný možná už v DVB-T2 to ale nevím přesně z Bratislava Kamzík na 37 kanálu tedy 602 Mhz. sat-ats.cz/...
Co to je za kanál ta frekvence 427? Ta frekvence snad není v televizním pásmu to začíná 21 kanálem, frekvence 474 Mhz.
Jinak jsem našel informaci, že slovenské vysilače mají vertikální polarizaci, tedy dipol svisle.
no jo no, proč si to napřed neuložit, že? To je přece na nic, že? No tak smaž celý název toho uloženého, nebo si vytvoř nový a laď znovu...
Název mužu smazat ale seznam jako takový zustane ,ten se nedá smazat když je ,Oblíbené programy , dokonce i Nový seznam se mi naklonoval víc krát ale ten se dá smazat ,jenže ,Mé oblíbené programy nijak nesmažu i když zmením název .
To se stalo tak že jsem za sebou víc krát ladil a tak to preskočilo.
a použít halvu a zrušit oblíbené by nešlo?
a nebo to prostě odinstaluj a znovu nainstaluj, pouč se z chyb a laď znovu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.