Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký internet vzít?

Od: branko odpovědí: 6 změna:
Zdravím, potřeboval bych poradit co se mi víc vyplatí, mám paušál na dvě telefoní čísla s Neomezeným voláním, SMS, 3 GB dat, TV a internet 20Mbs (nahrávání 2 Mbs) za 2099 Kč (. Chtěl bych rychlejší internet a O2 mi nabídli 250 Mbs (nahrávání 25 Mbs) s tím že mi i zvýší mobilní data ze 3 GB na 14 GB a platil bych jen o 300 Kč více, tudíž 2399 Kč. (plus bych musel 48 měsíců splácet anténu v hodnotě 5000 Kč kterou by mi museli namontovat na balkón abych ten internet měl a bylo by to 99 Kč měsíčně). Napadlo mě také zrušit internet a TV od O2 a nechat si jenom paušál tedy neomezené volání, SMS a 3GB dat na dvě telefoní čísla a vzít si internet od Nej.cz o rychlosti 300 Mbs (nahrávání 300 Mbs) za 549 Kč. Ale v tu chvíli by mě paušál od O2 vyšel na necelých 1800 Kč. což je o 500 Kč víc než když si vezmu rychlejší internet od O2 to bych čistě platil za paušál 1332 Kč a data by mi zvýšili na 14 GB zbytek by stál ten internet s TV. Popravdě sám nevím co z toho vybrat.
Jaký internet vzít?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Neomezenku pro jedno číslo koupíš tak za 600 a internet optiku 50 Mbs tak za 400.- když to sečtu vychází mi že že tě berou pěkně u huby ale když se necháš...

branko
hodnocení

Právě že si to taky myslím už nějakou dobu, jen jsem to potřeboval vědět. Díky, alespoň už můžu bez sebemenších okolků od O2 odejít.
mark213
To oni ti při odchodu samozřejmě ještě nabídnou slevičku tak toho využij a zkus podojit ty je a sraz to na 1200 a 20gb dát (s tím že ti to nabídl tmobile) na obě čísla, ale i to je pořád dost, v rámci firemního tarifu nám dali tmobile totéž ještě za polovinu toho.

joudic*
hodnocení

0x
O2 ani zdarma
mark213
Musí se přecházet s číslem od jednoho k druhému a smlouvat s retenčním, hodně! To je stejné u všech operátorů jinak na ty 75% slevy, které se tak dají vyjednat prostě nedosáhnete.

motak
hodnocení

0x
A ste si jisty, ze ten až 250mbit internet je u vás dostupny? Navíc je to přes mobilní sit,takže žádná garance rychlosti a ty se bude s počtem uživatelů snižovat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]