Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký monitor ,co u něj musí být napsáno

Od: ivy5® odpovědí: 8 změna:
Chci koupit monitor a nevyznám se v popisu ,poradíte mi na co hlavně při výběru koukat a co u něj musí být v popisu napsáno když potřebuji :nejdůležitější je pro mě kvalita a věrohodnost barev.Kvalita obrazu, uhlopříčka minimálně 60, chci to na grafickou práci v základních programech Adobe = 2D grafikačím větší tím lepší ale zase at není moc drahý dále aby neměl leský display a aby byl polohovatelnýDěkuji moc za radumomentálně se dívám na tento a po otázce na odborníka v alze mi řekl ,že by mojl být dostačující ,ale je to tak?-víc hlav víc víCD monitor Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9, 5ms, 8bit, 250cd/m2, kontrast 1000:1, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, VGA, USB, nastavitelná výška, pivot, VESA

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek*
hodnocení

0x

chceš dělat grafickou práci a nerozumíš monitorům? To je smutné...to pak ta grafika musí vypadat..na grafiku tak monitor za 30tis

jofa*

Pokud 24" tak Eizo CS2420 kolem 17 tis. Pokud 27" tak Eizo EV2785 cca 23 tis. Mám 23" a můžu jej jen chválit. Pokud chcete dobrou kvalitu, tak níže s cenou ani omylem. Vyzkoušeno. Pokud chci kvalitu, tak v těchto přijatelných cenách i kvalitě a značce EIZO

hodnocení

bože krtku ,musim to psát dopodrobna když žádám o radu?jsem matka té grafičky a chci jí ho pořídit domu,v práci má ,nechce ale doma dělat bůhvíco složitého ,tady se má radit ne kritizovat

hodnocení

jofa-ano Eizo má v práci ,právě řikala že domu nepotřebuje až zas něco takového

jofa*

Tak to vám neporadím. Od těch lacinějších jsem postupně přecházel, ( kvůli fotografií) až k těm ne moc, ale dražším a kvalitnějším pro moji práci. Jinak nahoře má být 2780 nikoliv 85.

motak
hodnocení

0x
Takže pro vas to není,nerozumíte tomu a chcete něco vybrat?tomu nerozumím zase já...neměla by spis dcera vědět, jakou velikost chce, jaké rozlišení používá a na jaké je zvyklá, jestli je vysoké rozlišení bude vůbec stíhat počítač...
hodnocení

no to je zase rada,čemu nerozumíte -víte kde jste?proto snad vkládám otázku ,nebo myslíte že do poradte.cz mají dávat otázky jen ti kteří tomu rozumí :D napsala jsem jasně jaké mi ona napsala požadavky ,píšu jakou velikost ,notas má grafický

motak
Ano, to jako byste vybírala auto pro člověka,který denně jezdi celou pracovní dobu (nevíme jestli rozvádí rohlíky nebo jezdi po lidech) a mela požadavky, ze to musí mít minimálně dvoje 4 dvere, má to umet se naklapet volant a barvu to melo metalickou...
Už chapete? Jak máme vědět,jaký má dcera na ntb konektory? Co používá za aplikace? Jak velké potřebuje rozlišení?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]