Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozhozený formát textu

Od: jarmar® odpovědí: 6 změna:

Používám Thunderbird. Textový obsah těla mailu mi dost často chodí v šířce 1 - 3 slova a tím se mail protahuje do jednoho sloupce, záleží na délce zprávy. Viz. obr. TB01.

Stačí když dám mail "přeposlat", tak bez dalšího zásahu se z původního obsahu stane nekonečný sloupec o jednom slovu. Viz. TB02.

Občas mail přijde v normální šířce, dlouhý text. Dám přeposlat a opět se z toho stává zůžený text.

Děkuji za radu. JM

Rozhozený formát textu
Rozhozený formát textu #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Thunderbird na WIN10 mi tohle dělá také, ale jen u některých mailů. Podobně se choval i Outlook na WXP. Také nechápu, proč se to děje. Pokud by někdo věděl proč nebo co s tím, prosím poraďte !

hodnocení

Nechce se mi věřit, že se to vyskytuje u dvou uživatelů nebo se s tím další nesetkali anebo neví co s tím. Stav přetrvává.

hm*
hodnocení

0x

TB určitě umí nastavit max. délku řádku odesílaných mailů. Není tam nastaveno málo znaků? Kde přesně to je, nevím, TB nemám, ale předpokládám někde v nastavení odesílaných mailů.

Týká se to i došlých mailů. Nevím, co změnit v nastavení.

hodnocení

Spíš jde o přijaté, či přeposlané maily. Mj. mám jednoho odesílatele mailů od kterého jiné než v úzkém formátu textu nechodí.

hodnocení

0x

Když Thunerbird načte (používám IMAP) konkrétní e-mail v tomto chybném formátu a podívám se na příslušný webový účet (@volny.cz), je tam tentýž e-mail správně. K této chybě dochází jen u některých e-mailů. V TB jsem nenašel co nastavit, aby se zprávy stahovaly správně. Dokáže někdo poradit?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]