Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, stavím si svůj první počítač a po zapojení desky CPU a RAM jsem chtěl zkusit, jestli všechny komponenty fungují. Ale po zapnutí se jen spustí větráky a začne svítí CPU ledka. Konektory do desky mám zapojené správně, to jsem kontroloval, zkoušel jsem znovu přesadit CPU a RAMky ale stále není žádný obraz. Zkoušel jsem i zapojení grafické karty a do ní dát monitor (mám integrovanou grafiku) ale stále žádný obraz. Nemáte někdo zkušenosti?
Dekuji za každý podnět.
Konfigurace:
Deska MSI B150PC Mate
CPU Intel Pentium G4600
RAM Hyperx Predator 2x4GB DDR4 3200MHz (deska podporuje pouze do 2133, ale četl jsem že to není problém)
Dekuji za každý podnět.
Konfigurace:
Deska MSI B150PC Mate
CPU Intel Pentium G4600
RAM Hyperx Predator 2x4GB DDR4 3200MHz (deska podporuje pouze do 2133, ale četl jsem že to není problém)
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
pocitac
LEDka svítí jen jedna, jen CPU... Asi zkusím ty RAMky ale nemám žádné doma budu muset kvůli tomu koupit... Jo a procesor deska podporuje a to s různým zapojením RAMky jsem zkoušel.
doplněno 16.04.20 14:37: V návodu je že když svítí ta ledka, je CPU nerozeznán nebo je vadný
tak snad není špatný procesor...
doplněno 16.04.20 14:37: V návodu je že když svítí ta ledka, je CPU nerozeznán nebo je vadný
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]