Nejste přihlášen/a.
Asi mi nikdo nepomůže, protože nikdo z vás nemá za IPTV službu Lepší.tv. Chtěl jsem vidět díl seriálu Yakari z RTVS Dvojky z úterý 25.2. večer, ale není to prý dostupný. Mám tuto televizi od 8.3.2020. Nejdou mi pustit zpětně díly seriálů ze dnů 24.2. až 1.3., jsou to seriály, kde mají zpětné shlédnutí až 100 dnů dozadu. Mohl by to někdo z konce února toho Yakariho vyzkoušet? Děkuji.
Asi mi nikdo nepomůže, protože nikdo z vás nemá za IPTV službu Lepší.tv. Chtěl jsem vidět díl seriálu Yakari z RTVS Dvojky z úterý 25.2. večer, ale není to prý dostupný. Mám tuto televizi od 8.3.2020. Nejdou mi pustit zpětně díly seriálů ze dnů 24.2. až 1.3., jsou to seriály, kde mají zpětné shlédnutí až 100 dnů dozadu. Mohl by to někdo z konce února toho Yakariho vyzkoušet? Děkuji.
Protože nikdo z nás nemá za IPTV službu Lepší.tv , tak jak jak Vám to někdo odsud může vyzkoušet? Nejste trošku zmatenej epidemií a nudíte se doma? Proč myslíte,že nikdo z nás nemá službu Lepší.tv?Kde jste vzal těch 100dnů dozadu? - (117 stanic až 30 dní zpětně 1400 filmů bez příplatku).
Ale odpověď na Vaši otázku: kontakty -( tady když nikdo z nás to nemá tak nemůžou poradit.)
+420 774 765 029
+421 948 151 702
Po, Čt 7:30-18:45
Út, St, Pá 7:30-16:00
goNET s.r.o.
Úprkova 1/25
702 00 Ostrava 2
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.