Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lepší.tv - nejdou přehrát díly z 24.2.-1.3

Od: alesfiala® odpovědí: 5 změna:

Asi mi nikdo nepomůže, protože nikdo z vás nemá za IPTV službu Lepší.tv. Chtěl jsem vidět díl seriálu Yakari z RTVS Dvojky z úterý 25.2. večer, ale není to prý dostupný. Mám tuto televizi od 8.3.2020. Nejdou mi pustit zpětně díly seriálů ze dnů 24.2. až 1.3., jsou to seriály, kde mají zpětné shlédnutí až 100 dnů dozadu. Mohl by to někdo z konce února toho Yakariho vyzkoušet? Děkuji.

Lepší.tv - nejdou přehrát díly z 24.2.-1.3
Lepší.tv - nejdou přehrát díly z 24.2.-1.3 #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petr1*
hodnocení

2x

Asi mi nikdo nepomůže, protože nikdo z vás nemá za IPTV službu Lepší.tv. Chtěl jsem vidět díl seriálu Yakari z RTVS Dvojky z úterý 25.2. večer, ale není to prý dostupný. Mám tuto televizi od 8.3.2020. Nejdou mi pustit zpětně díly seriálů ze dnů 24.2. až 1.3., jsou to seriály, kde mají zpětné shlédnutí až 100 dnů dozadu. Mohl by to někdo z konce února toho Yakariho vyzkoušet? Děkuji.

Protože nikdo z nás nemá za IPTV službu Lepší.tv , tak jak jak Vám to někdo odsud může vyzkoušet? Nejste trošku zmatenej epidemií a nudíte se doma? Proč myslíte,že nikdo z nás nemá službu Lepší.tv?Kde jste vzal těch 100dnů dozadu? - (117 stanic až 30 dní zpětně 1400 filmů bez příplatku).

Ale odpověď na Vaši otázku: kontakty -( tady když nikdo z nás to nemá tak nemůžou poradit.)

+420 774 765 029
+421 948 151 702

Po, Čt 7:30-18:45
Út, St, Pá 7:30-16:00

goNET s.r.o.
Úprkova 1/25
702 00 Ostrava 2

hodnocení

To budu asi potřebovat si o tom telefonicky promluvit abych to mohl co nejrychleji vyřešit. Emailem by to šlo pomalu a já na to nemám čas. Super že i s citací mého dotazu

hodnocení

1x

A proč to chcete po nás? Lepší.tv snad nemá technickou podporu?

hodnocení

0x
Mám pocit, že pokud není LepšíTV predplacena,službu zpětného shlédnutí nelze využívat.
doplněno 16.04.20 04:08: V případě seriálů platí 100 dní zpětného shlédnutí.
Ale trvám na tom, co jsem napsal výše, pokud nebyla lepší.tv aktivní v tom čase, ze kdy chce vidět ty seriály, má smolíka.

hodnocení

0x
Mají v propozicich že umožňují shlédnutí programu až 30 dní zpětně, takže chtít po nich programy z února je trochu mimo mísu. Nikdo nemá tak velké datové úložiště aby mohl archivovat 150 programů na věky věků. Možná kdybys to měl archivováný přes funkci "nahrát pořad" tak by to tam bylo i déle než těch 30 dní. To jsem nezkoušel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]