Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Soubor na ploše

Od: slavo® odpovědí: 9 změna:

Když ukládám soubor na plochu, tak kam je umístěn na plochu určuje systém, ale dle čeho?

Zdá se mě, že ne vždy ho umístí do stejného místa i když ikony na ploše neměním.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Mě se nové soubory ukládají do prvního volného místa směrem od levého horního rohu dolů a po zaplnění pak to samé v dalším volném sloupci zleva.

přesně tak *palec*

111®
hodnocení

2x

mě se soubory ukládají do složky 1-staženo a odtud si je dám kam potřebuji. Na plochu nikdy protže se to komlet načítá a zpomaluje systém..

hodnocení

2x
Na ploše mám jen widget s počasím a kalendář googlu s upomínkama. Nic jiného tam nemá co dělat. V browseru nastavit buď jiné místo, popř nechat ho vždy se zeptat na umístění souboru.

hodnocení

0x

Soubory by se neměly ukládat na plochu (je to nepřehledné a neestetické). Nastavte si stahování, nebo ukládání do jednotlivých složek knihovny ( Dokumenty, Obrázky, Hudba, Videa a td.). Je to přehledné a praktické. Když už, tak si dejte na plochu jen zástupce zmíněných složek. Ukládání můžete upravovat tak, že na soubor kliknete pravým tlačítkem myši a rozhodnete kam se uloží.

krtek*

Soubory by se hlavně neměly ukládat na systémový disk! Což plocha je...A ano, znám takové prasata, co mají plnou plochu souborů...

Když máš v PC jeden disk, tak vše je uloženo na něm, bez ohledu ve kterém místě. Pokud to nedáš mimo PC, což je pak lepší.

hodnocení

Já na ploše mám pouze zástupce, ten soubor tam mám dočasně - exportovaný z jiného programu protože pak ho posílám poštou a nechce se mi v poště při přiložení vnořovat do dokumentů.

Ten soubor po odeslání z plochy stejně smažu a navíc má pár desítek Kb.

Ale znám taky takové co na ploše mají videa velikosti několk Mb.

hodnocení

0x

Bude te pod C:\Users\ nějaký uživatel \Desktop

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]