Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Psaní azbukou

Od: jg® odpovědí: 14 změna:
14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Ať to nemusíme sepisovat:

answers.microsoft.com/...

Když jsme u toho, klasické ruské rozložení klávesnice nainstalovat není problém. Kdysi ale existoval ovladač, který byl pro ruskou klávesnici, ale přibližně s "evropským rozložením", naposledy jsem ho viděl v éře Win 98, pak už ne. Existuje něco takového dnes?

@amper

Vůbec nevím co myslíš *sok*

Hele nemyslíš něco jako tohle? instaluj.cz/...

To je přesně ono! Dík! Jak píšou, původně to chodilo pro 95-98 a někdy později (2000? XP? Vista? nevím) to pak fungovat přestalo. Takže to někdo evidentně oprášil pro Win 7-10 *tanec*.

@amper
Tak to je nahoda, ze jsem to trefil *smich*

figurek*
hodnocení

3x

ano, lze. S ruskou klávesnicí bez problémů. Psát azbukou přes mapu znaků jsou galeje.

hodnocení

2x

Ruskou jazykovou sadu není problém stáhnout a nainstalovat, ruské rozložení klávesnice je také na netu, není problém si ho vytisknout a psát podle něj.

hop®
hodnocení

1x
Я, ето возможно. ;)

Vítej v klubu! Taky se mi plete němčina do ruštiny ;).

Nejen němčina, ale i ruský pravopis pokulhává (это );)

hop®
@satam: Nojo, jsem se uklikl, nějak už si tu ruskou klábosnici nepamatuju a na tom mobilu na to blbě vidím...

Ale no tak, vždyť se to neznámkuje:-D

hop®
@satam: Já vím, ale takhle jsem za trotla, hlavně sám před sebou, a to mě trošku se*e... *smich*

Хорошо, что они составители. Я не понимаю ни слова.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]