Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zda se že Firefox spomaluje

Od: begi25® odpovědí: 6 změna:

Prosim o radu.Použivam fir.fox.než se načita trva to.Piše že fire.fox nejak spomaluje.Pak je nápověda obnova, ale předtim skusit nouzo režim.Mně by zajimalo,mam totiž u Esetu vyjimku na program asi vite jaky.Když použiju jeden ze spusobu neztratim tu vyjimku u Esetu?Nevyznám se v tom.Snad sem to napsal dobře.Dík za odpověd.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Řekl bych, že zpomaluje comp nebo ntb!

hodnocení

0x

Na síti/Internetu může dojít ke spoustě důvodů k "lagování". Z množiny důvodů se soustředím jen na Firefox:

1) hodně otevřených tab/záložek

2) trvale otevřena stránka se spoustou reklam nebo stránka s on-line "překreslováním" (například on-line letecký provoz)

3) instalován add-on/doplněk/extension, jež je špatně vytvořen a zatěžuje procesor.

olinl
hodnocení

0x

Osobně Firefox nepoužívám-jednou jsem ho nainstaloval a ještě ten den jsem smazal. Pročisti HDD/SSD systémovým programem nebo jiným čističem. Osobně používám čistič CCleaner ( už od WXP přes W7 i ve W10 ). Když se nastaví podle potřeb, zrychlí to PC citelně.

joudic*
ktery browser na jinem jadre dokaze otevrit 1000 panelu na normalnim PC a stale se s nimi da bez omezeni pracovat a cist nazvy panelu
olinl

joudic: nejsem IT pracovník a nepotřebuji mít otevřených tisíc "oken" a přetěžovat CPU (teď se bavím o běžném užívání PC). Ale třeba známý je "ajťák" a ten FIREFOX používá, používá ho denně a doporučil mi ho také. Mě prostě "nesedl" graficky. V základním dotazu se spíš jedná o "nevyčištěný disk" od zbytečností..

olinl
hodnocení

0x

Osobně Firefox nepoužívám-jednou jsem ho nainstaloval a ještě ten den jsem smazal. Pročisti HDD/SSD systémovým programem nebo jiným čističem. Osobně používám čistič CCleaner ( už od WXP přes W7 i ve W10 ). Když se nastaví podle potřeb, zrychlí to PC citelně. Dá se nastavit i automatické čištění v určenou dobu, čímž se nemusíš zabývat dennodenním mazáním.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]