Nejste přihlášen/a.
Prosím,kdo mi poradí jak dostanu do staženého filmu titulky,mám je stažené,ale nevím postup,jak je tam dostat.Děkuji
Ano, mali by mať rovnaký názov už keď sú rozbalené. Napríklad film = "Video1.avi" a titulky k nemu "Video1.srt" - alebo v akom formáte sú tie tvoje titukly. Rovnaký musí byť názov pred príponou. Film by sa ti mal spustiť už rovno aj s titulkami, ak to máš tak nastavené v nastaveniach prehrávača.
Mal by si mať nainštalovaný aj niektorý z balíkov kodekov (len jeden) ktoré podporujú prácu s videom, audiom a titulkami. Napríklad K-lite codec pack, XP codec pack, ffdshow, CCCP ... - hociktorý, ale len jeden.
- nedávaj si súbory na plochu. To je amaterizmus. Vytvor si na disku adresár - napr. Video - a tam si ukladaj filmy ešte každý do svojho adresára. Inak sa v tom po čase nevyznáš. Tak isto pre hudbu.
Mám ještě dotaz,když mám titilky načené v bsplayer a chci si film vypálit v Neru,budou titulky i na dvd?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.