Nejste přihlášen/a.
Byl by někdo tak laskav a podrobně mi pomohl jak s tím.
Děsně mě to otravuje a ruší, anvíc kto pořád něco nabízí placeného a pořád něco nového a nového. Moc dkěui.
našla jsem sice toto support.avast.com/...
ale nejde mi to v nastavení nemohu najít zabezpečení
nějaké zabezpečení tam mám, ale je deaktivované
Mělo by to jít přes Správu aplikací. U mě takto:
1. Otevři Nastavení.
2. Najdi Aplikace a oznámení a otevři.
3. Otevři Aplikace, u mě jsou hned první.
4. Najdi Avast a klikni na něj.
5. Hned pod názvem aplikace (Avast) je vlevo modré okénko ODINSTALOVAT, klikni na něj.
Nemám možnost ověřit funkčnost, Avast nemám ani nechci instalovat.
@had186: Budu ti trochu oponovat.
1. Tazatelka hledá odinstalaci v zabezpečení a vcelku i logicky, jde přece o antivir. O Správě aplikací ani slovo!
2. Pokud je to zánovní telefon s Androidem, pak není typ tlf podstatný. Pochopitelně pokud jde o tlf s jiným OS, máš pravdu a pak je třeba, aby poradil někdo, kdo má takový tlf a zná ho dobře včetně OS.
Zkus připojit telefon k počítači USB datovým kabílkem a ve složkách telefonu najít zmiňovaný Avast a pravým myšítkem po nabídce kliknout na odinstalovat či odstranit.
To bych bez odpovídajícího programu v PC ani nezkoušel. Nehledě na to, že bez toho prográmku se do složek telefonu na 99% vůbec nedostane.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.