Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuji odinstalovat avast z mobilu

Od: aja1946® odpovědí: 12 změna:

Byl by někdo tak laskav a podrobně mi pomohl jak s tím.

Děsně mě to otravuje a ruší, anvíc kto pořád něco nabízí placeného a pořád něco nového a nového. Moc dkěui.

doplněno 11.04.20 20:48:

našla jsem sice toto support.avast.com/...

ale nejde mi to v nastavení nemohu najít zabezpečení

doplněno 11.04.20 20:50:

nějaké zabezpečení tam mám, ale je deaktivované

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Mělo by to jít přes Správu aplikací. U mě takto:

1. Otevři Nastavení.

2. Najdi Aplikace a oznámení a otevři.

3. Otevři Aplikace, u mě jsou hned první.

4. Najdi Avast a klikni na něj.

5. Hned pod názvem aplikace (Avast) je vlevo modré okénko ODINSTALOVAT, klikni na něj.

Nemám možnost ověřit funkčnost, Avast nemám ani nechci instalovat.

doplněno 11.04.20 22:24:

@had186: Budu ti trochu oponovat.

1. Tazatelka hledá odinstalaci v zabezpečení a vcelku i logicky, jde přece o antivir. O Správě aplikací ani slovo!

2. Pokud je to zánovní telefon s Androidem, pak není typ tlf podstatný. Pochopitelně pokud jde o tlf s jiným OS, máš pravdu a pak je třeba, aby poradil někdo, kdo má takový tlf a zná ho dobře včetně OS.

Konečně kvalitní odpověď *palec*

Je to přesně to, co má tazatelka v odkazu v otázce jako preferovaný způsob odinstalace. Zřejmě jí tento způsob nejde. Další možnost je použít způsob alternativní. :) Každopádně by nebylo marné znát typ telefonu :-D :-D :-D

hodnocení

Moc děkuji,povedlo se.

hodnocení

3x

Když otevřeš Obchod Play a najedeš na ten Avast, měla by tam být možnost "odinstalovat" klikni na to a uvidíš.

hodnocení

0x
No a nejde to udělat tak, že pokud máte na displeji ikonu, tak na ní přidržíte prst a počkáte na nabídku Odinstalovat?

olinl
hodnocení

0x

Zkus připojit telefon k počítači USB datovým kabílkem a ve složkách telefonu najít zmiňovaný Avast a pravým myšítkem po nabídce kliknout na odinstalovat či odstranit.

To bych bez odpovídajícího programu v PC ani nezkoušel. Nehledě na to, že bez toho prográmku se do složek telefonu na 99% vůbec nedostane.

olinl

satam-U Androida by to AVG mělo jít po připojení k počítači s Windowsama na 50% "odstranit" , u iOS těžko říct, tam bude potřeba asi skutečná "odinstalace". Osobně to nevím, nemám telefon s iOS. Jak píšeš satame-instalovat AVG zdržovač nebudu a zkoušet odinstalovávat už vůbec ne..*placni*

joudic*
hodnocení

0x
pokud jde o andoid je to urcite nainstalovane jako device admin app (v cz asi neco jako spravce app) schovane v settings > security and lockscreen, dokud to odtamad neodeberete, nepujde odinstalovat. Telefon nemam v cestine, tak se k tomu musite doklikat nejak logicky.

Tím bych si nebyl tak jistý. I v Google shopu je Avast uveden pouze jako "bezpečnostní aplikace".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak odinstalovat avast

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]