Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektronika displeje HP

Od: regler odpovědí: 1 změna:
Zdravím, mám doma HP 6530b u kterého jsem si všiml jednoho problému. Pokud je jas displeje naplno, tak je všechno v pořádku, ale jakmile ho snížím, tak z NTB začne vycházet takové tiché vysokofrekvenční pískání a v oblasti pod displejem kde se nachází jeho elektronika se notebook začne hodně zahřívat. Je to normální jev? Nevím jestli to dělalo dříve, jas jsem míval stále na max, tak jsem si toho nikdy nevšiml. Koupil jsem do něj SSD a je to stále docela svižný stroj například do dílny, ale chci do něj teď kupovat novou baterii a nechci za ni zbytečně vyhodit přes litr, pokud by bylo nějaké riziko, že je ta elektronika před smrtí. Díky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je to normální... Možná se spíš jen už více ozývá zvuk PWM regulace podsvětlení...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]