Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak stahovat video či fotku z facebooku

Od: wamp® odpovědí: 10 změna:

Zdravíčko.
Otázka je dána. Ještě bych chtěla připomenout, že bych to chtěla nejraději stahovat na android.
PC je také v kurzu ;)
Děkuji moc za radu.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

3x

Fotku lze v Androidu otevřít a uložit do telefonu, na PC na ni lze kliknout pravým myšítkem a uložit do PC.
Videa stahuju jen na PC, používám prohlížeč Maxthon, který má tuto možnost už v sobě, jinak na to slouží různé "downloadery"...

hodnocení

Hope, díky :)
Konkretizovat by to nešlo?

hop®

Není zač, co přesně mám konkretizovat? :)

hop®

Na Androidu v příspěvku s fotkou klepneme na foto, tím se fotka otevře, pak na ní přidržíme prst a nabídne nám to volby, z nichž jedna je Uložit v telefonu - pak ji najdeme mezi ostatními fotkami v galerii

hop®

Na PC klikneme na fotku levým myšítkem, tím se fotka otevře, potom klikneme pravým myšítkem a měla by tam být volba Uložit jako...
... záměrně píšu "měla by", nemám vyzkoušenou přesnou funkci jiných prohlížečů...

hodnocení

Nefunguje to, hovořím o facebooku !

hop®

Četl jsem dotaz i nadpis, a také hovořím o facebooku !
Pokud to nejde, asi je chyba někde v aplikaci nebo v prohlížeči. Pokud napíšete, jaký prohlížeč používáte, určitě poradí někdo, kdo má s tím konkrétním prohlížečem zkušenost...

hodnocení

Děkuji, zítra na to mrknu :)
priklad1*

Myslím že to na Facebooku po rozkliknutí funguje. Někdy trochu déle přidržet prst na displeji. Mně by spíš zajímalo jak uložit na Facebooku většinou sdílená videa.

hop®

U videa na PC to také nemám složité... :)

Jak stahovat video či fotku z facebooku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]