Nejste přihlášen/a.
V mobilu CPA Halo mám uloženy obrázky v programu bluetooh a nedaří se mi je aplikovat do tohoto notebooku Lenovo, ještě v březnu t.r. jsem používal Windows7, nyní mám instalován Windows10
Obě dvě zařízení musíte především spárovat přes Bluetooth, jinak spolu nekomunikují. Po spárování by neměl být problém.
Obrázky musíte najít v úložišti tlf (buď interní paměť nebo karta SD) a odtamtud je pomocí Bluetooth přenést do ntb
@pagac17: Tak znovu: Bluetooth je prostředek spojení ntb a mobilu (u vás). Nic v něm uloženo není!
V tlf máte dvě úložiště: Interní paměť a "externí" SD kartu. Jestli nemáte v tlf vloženou SD kartu, pak máte jen jedno úložiště - interní paměť.
Vložte sem screen té "velkokapacitní paměti".
Fotografie mám v mobilu CPA Halo uloženy v paměťové kartě v mobilu i v bluetooth v mobilu, při otevření mobilu se mi objeví velkokapacitní pamaměť a tu já nemám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.