Nejste přihlášen/a.
Neustále mi posílá maily jeden člověk, je to o ničem, obtěžující už to číst, natož odpovídat. Mám účet u seznamu.
Mám Operu, nejsem si jistý, jak to bude v jiných prohlížečích ale předpokládám, že podobně.
Otevřete si email. Najděte Nastavení (v Opeře pod jménem adresáta vpravo nahoře po kliknutí) a otevřete je. V levém sloupci otevřete Spam. V blokovaných adresách otevřete Přidat adresu a vložte adresu toho otravy, pak klikněte Přidat. Ujistěte se, že máte zaškrtnuté políčko "Automaticky mazat zprávy od kontaktů v tomto adresáři.". Nakonec vlevo nahoře klikněte na Zpět do Emailu. Zprávy od "Otravy" se budou rovnou mazat.
V ostatních prohlížečích je to stejné, teď jsem ověřil.
Jen doplním, že k takto blokovaným emailům se vy jako adresát (a ani nikdo jiný) nikdy nedostanete, vlastně o nich vůbec nebudete vědět.
Pokud to posílá z jedné emailové adresy, tak by neměl být problém nastavit to ve schránce tak, aby emaily z této adresy autoamticky byly ukládány do složky spam. Na seznamu je myslím možnost zákaznické podpory, asi nějakou formou chatu. Tak byste se měla zkusit zeptat tam.
Tohle už mám za sebou. Nastavil jsem přeposlání doručeného mailu na jeho mailovou adresu a v druhé fázi mail smazat. A byl pokoj.
Aha, tak tam se dá nastavit i vrácení toho mailu. Takže když se ten mail automaticky smaže, tak žije v blahé představě, že ty maily dostávám a čtu, takže tam budeme muset nastavit ještě tu zpětnou vazbu, aby je dostával zpět. Zruším tu blokaci, počkám, až přijde první mail a pak to vylepším
Já osobně bych ho ponechal v blažené nevědomosti. Alespoň ho okradu o jeho čas.
Ať klidně píše a myslí si, že mě obtěžuje. Nevyvracel bych mu to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.