Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oznámení mechaniky počítače

Od: lukavec odpovědí: 3 změna:

Mám počítač Lenovo ideopad 330 a mám u něho tento problém: Když vložím do mechaniky fleashu, tak mne počítač okamžitě vyzve oznámením , co se má dělt s tímto mediem. Když tam ale vožím disk, tak počítač mlčí ,tedy vložení je bez odezvy a prohlížení musím dělat přes Tento počítač. Jsem amater a prosím počítačové odborníky o sdělení ,jak nato.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mtan
hodnocení

0x
Nejsem odborník, mám to stejně a vzhledem k tomu, že CD dnes už prakticky nepoužívám, tak jsem problém vyřešil zástupcem Tento Počítač na ploše (používám jako rychlého zástupce na pohyb mezi více flashkami a disky). Pokud používáte CD denně, potom snad poradí další rádce.
Hezký den.

hodnocení

0x

Zkusil bych kliknout pravým myšítkem na ikonu CD mechaniky a tam někde by mělo být nastavení co se má dělat při vložení disku. Nemohu se podívat přesně, nemám CD

hodnocení

0x

prosím o smazání tohoto měho příspěvku. Dík.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]