Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se ta hra jmenuje?

Od: katkatatto odpovědí: 7 změna:

Zdravím už je to hrozně dávno. Hra byla na cd kde byla ještě jedna hra(nějaká zelená příšerka co utikala před něčím) Ale druhý hra byl něco jako klokan, který svíral barevné možná diamanty a utíkal před lvama nebo škorpionama. Nevíte prosim někdo název? Myslím, že to byl nějaký Sam...Děkuji ♥

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fugass*
hodnocení

0x
Sam & Max ale jen tipuju
katkatatto
hodnocení

Děkuji, ale to neni ono, nehráli ani spolu. Byly to dvě hry na jednom cd, ale úplně odlišné :) jedna byl prváě něco jako klokan, který utikal před lvama na poušti a sbíral barevné diamanty, které míchal mezi sebou, aby se mu otevřeli dveře:)

svemar
hodnocení

0x

Spyro 3 Reignited Trilogy - Krash Kangaroo Eggs : Desert ruins ( Sheila )? Vůbec nevím, hledám dle googlu.

katkatatto
hodnocení

To neni ono, ale děkuji za pomoc a za snahu:) Jak jsem psala níže..možná tu byla velká surikata.. napadlo mě jen zda to někdo nehrál a nezná to :) Ale ta věc utíkala před lvama a škorpionama..hledala barevné,,diamanty,, které spojovala podle barev, aby vznikla jiná aa díky otm use odemknuly dveře:)

svamr
hodnocení

0x

Kangaroo run? Popiš blíže hru, jaká byla grafika, 3D, FPS, nebo takhle z boku?

Proč se nepodíváš sama na google? kangaroo dessert /...

1280 × 800

katkatatto
hodnocení

Tam jsem koukala, hledám to už dva dny pod všema možnýma variacema. Napadlo mě se zeptat tady...:) Nevím přesně jeslti to byl klokan, napsala jsem, že mu to bylo podobné, ale jeslti to byl klokan, velká surikata..těžko říct je to už 15 let :)

vpet
hodnocení

0x

Sammy Suricate to bylo si myslím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]