Nejste přihlášen/a.
Prosím, poradil by mě někdo jaký grafický program pořídit pro dceru? Studuje grafiku a nyní dostávají domácí úkoly, jako udělat různé návrhy, plakáty. Nemá v čem do udělat. Ve škole pracují v Corellu, jestli existuje něco podobného levnějšího. Budu moc ráda, za každou radu, děkuji
Free nahrada vektoroveho Corelu je vektorovy Inkscape.
Rastrovym grafikam bych se pri srovnavani vyhnul.
Pokud se učí v Corellu, tak by asi byl nejlepší Corell.
Nebylo by špatné se ve škole zeptat, zda pro studenty nemají nějaké "akce"..
Co vím tak projektanti a architekti se dostanou legálně k softwaru který je zdarma, firma jim ho ráda poskytne, protože následně je velká pravděpodobnost, že si ho po škole koupí...
Když jsme dostávali ve škole grafické úkoly, vždy jsem je dělal v programu GIMP. Je zdarma. Avšak já nechodil na grafickou školu, takže nevím, nevím zda to zrovna vaší dceři bude vyhovovat. Avšak bych to být vámi zkusil , neboť za zkoušku nic nedáte. Třeba se to osvědčí. Hezký zbytek dne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.