Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě kryptoměn přes m-platbu (z kreditu)

Od: ctryptonoob odpovědí: 1 změna:

Dobrý den.

Jsem fanoušek do kryptoměn už delší dobu, tak mě napadlo si konečně nějaké koupit. Moc telefon nepoužívám a kredit dobijím jen, aby mi nezrušili číslo. Díky tomu se mi nastřádal docela velký nevyužitý kredit. Tak mě napadlo, jestli by se nedal nějak využít. Nevíte někdo o nějaké burze, kam se dá poslat peníze přes m-platbu? Nebo jestli se tak nedá dobít třeba pay-pal. Někde jsem nějaké zmínky našel, které už taky nemusí platit.

Za rady, tipy, triky a odpovědi moc děkuji.

Kryptu zdar!

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

malirr
hodnocení

0x
Také by mě to zajímalo. Ale mám pocit, že to vyhnívá. Naposled co šlo s tím něco kloudného platit, byly vstupenky na koncerty (takové ty streamtickety, atd zprostředokovatelé). Jsem v podobné situaci, zajímalo by mě, zda je jde za něco takového utratit (paypal, koncerty, blesk penezenka, existuje-li to ještě) s vyjímkou kreditu na stahovací služby

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]