Nejste přihlášen/a.
ahoj mám otazku když moje pc sestava je intel core duo e8400 3ghz.8gb 800mhz ram. geforce gt 730 2gb. chtel bych se zeptat mam v plánu koupit lepši grafiku treba 1050ti 4gb bude na hrach a na celkovem vykonu pc znát? nebo to bude treba cpu brzdit?diky
Inu, když si na Trabanta nasadíte pneu z F1 a vše další necháte původní, o kolik se zvýší jeho rychlost?
Syn má kombinaci Athlon X4 845 (původní grafika byla Palit GTX 750Ti 2GB GDDR5) a nyní ASROCK Radeon RX 570 Phantom Gaming D 8G GDDR5 OC. Výkon GK je evidentně vyšší a o hodně, ale celkově je nárůst výkonu velmi malý...a CPU běží často na 100%. Nicméně já to kupoval s tím, že CPU (bohužel včetně základní desky a pamětí) bude muset být vyměněn za silnější, tudíž žádné překvapení nenastalo, pouze očekávaný stav.
Vzhledem k tomu, že je to téměř 10 let starý procesor..bych novou GK bez celkového upgradu PC nekupoval.
CPU je na dnešní dobu zoufale nedostačující, i obyčejný AMD X4 845 má výkon více jak trojnásobný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.