Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zprovoznit nové PC bez OS

Od: jarinht® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,prosím o radu v následující věci ,zakoupil jsem si nový PC bez OS.Mám instalační flash s win10 spolešně s klíčem. Kde seženu nějaký srozumitelný návod podle kterého bch provedl instalaci.Díky za všechny rady.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mark213
hodnocení

4x
Eventuálně bezpečnější cesta zde ubuntu.cz/... - pro ty co licence a klíče nechtějí řešit protože je to řešení zcela zdarma, navíc dokonale imunní proti virovym hrozbám z internetu.

Četl jsi, co chce tazatel instalovat? *zed*

hodnocení

4x

Zde

alza.cz/...

Samozřejmě přeskočíš kapitolu 2, vytváření instalačního disku USB, poněvadž flešku s OS již máš. Ostatní je stejné, včetně nastavení pořadí bootování v biosu.

hodnocení

2x

Dle mě ppčítač musí bootovat z instalačního média a nezáleži na tom kde to médium je umístěno jestli na flash nebo na CD nebo na disku.

olinl

V návaznosti na slavovu odpověď: U Windowsů XP i sedmiček se v BIOSu nastavilo zařízení, ze kterého se bude bootovat-např. DVD,CD mechanika, mechanika floppydisku, HDD či USB a po vložení DVD či USBflash se zobrazila na monitoru nabídka, co se má dít/co spustit. U desítek nevím, ale tipuji obdobu..

hodnocení

2x

Třeba ti pomůže tohle.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]