Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televizní karta

Od: slavo® odpovědí: 8 změna:

Dá se ještě nyní sehnat tento typ televizní karty?

myego.cz/...

Aby šla zasunou do základní desky počítače a aby měla coax vstup.

Samozřejmě dnes jsou karty které se už dají do USB, ale mě zajímá ten typ na odkazu.

Ps. chci zkusit přehrát video z jinéího přístroje na počítači.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pokud chcete přehrát video z jiného počítače, nepotřebujete televizní kartu, ale přehrávač videa. Navíc pro dnešní použití pro příjem televizního signálu zřejmě k nepotřebě.

jirib
hodnocení

0x
Nová ano,ale zda má i analog...?
olmi.tv/...
Použitá se 100% analogem asi jen bazar...
aukro.cz/...

berger*
hodnocení

0x

Mslm,že se mi někde v nějaké krabici válí. Mám ji hledat? Pokud ji najdu,dáte nějak kontakt,abych ji mohl poslat?

Televizní karta
Televizní karta #2
Televizní karta #3
hodnocení

Za kolik by byla?

A co ovladače?

berger*

Tak i když jsem tomu nevěřil,našel jsem i CD . Neprodávám,jestli chcete,pošlu ji. A jak jsem psal nedávno v jiném vlákně,sbírám staré budíky "po babičce". Pokud nějaký doma najdete,budu rád,pokud ne,nevadí...

hodnocení

Jsem z Prahy, ale tady se mi adresu psát nechce.

Napsal bych ji přes vnitřní poštu, ale to lze pouze pro registrované.

berger*

michruszavináčseznam.cz Ťukněte na tuto adresu,napíši Vám na maila...

joudic*
hodnocení

0x
podle me jsou i prevodniky analog hdmi, resp reseni urcite existuje, nez jen tvkarta

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]