Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s monitorem

Od: sabrinamc odpovědí: 5 změna:

Zdravím, dnes ráno jsem zapnula PC a na monitoru se objevila hláška " Input not supported", a černá obrazovka, poradí mi někdo, co by to mohlo znamenat? Monitor odešel, nebo grafická karta? Dík za radu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

1x

Zkusil bych odpojit internet a RESTARTOVAL bych počítač, zda dojde ke změně (znovunačtení ovladačů). Další: Ke kontrole zapojené/zastrčené kabeláže do PC a monitoru zkusit vyměnit stávající monitor za jiný monitor či televizi (podle vstupních konektorů). Pokud se objeví stejná hláška, je možnost "odchodu" graf. karty nebo nenačtení ovladačů pro grafiku. Jinak po vyjmutí grafické karty ze základní desky by měla fungovat vestavěná grafika, kterou lze ověřit "obraz" z PC.

sabrinamc
hodnocení

díky, vyzkouším

sabrinamc
hodnocení

Vypnula jsem pc i internet a nechala tak, po několika hodinách jsem všechno zapojila a na obrazovce se objevila hláška "počítač nelze spustit, systém hledá chyby a pokusí se je opravit", nechala jsem několik hodin běžet a teď zase všechno funguje. Dík za radu, ikdyž by mě zajímalo v čem byl problém.

olinl
Pokud máš Op.Sys. Win10, tak se vůbec ničemu nedivím, ale může to znamenat i “načatou“ grafickou kartu, základní desku, harddisk nebo jsou v Microsoftu IT pracovníci kvůli koronaviru špatně zaplaceni..

ez
hodnocení

0x
Je možné že třeba shořel kabel nebo je špatně zastrceny

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]