Zdravím, myslíte že se dá místo CPU AMD Phenom II X4 955 dát nějaký jiný co patří do socketu am3+? Díval jsem se tak zběžně na internet a pochopil jsem že by to asi šlo, ale radši se ptám ještě tady :D Děkuji.
Správné řešení je.. najít na netu stránky výrobce vaší základní desky (přesný typ) a ve specifikaci na netu najít podporované procesory. Některé podporované procesory můžou požadovat update biosu. Vše bude popsané na stránkách výrobce.
Tohle fakt nedává smysl i kdyby to šlo. Napadají mne jedině nějaké ty topící muzejní šestijádra. Ten phenom byl totiž svého času hodně solidní procesor, sám jsem ho měl pár let. Ale dnes bych koupil ryzen - vysoký výkon, nízké tdp, výborná cena.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.