Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stačí to na domácí užívání?

Od: 2874® odpovědí: 13 změna:
Poraďte mi jestli se vyplatí kupovat a jaké má pro a proti. Diky
m.alza.cz/...

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

1x
to je v podstate pocitac na hrani online piskvorek, napsani zivotopisu, atd. Vhodne spis pro babicku, aby mohla chodit na poradte, a co tyden by volala jakto, ze se ji prohlizec tak dlouho otevira, jestli s tim neco neudelala. Nevim kolik je synovi, ale tohle je nevhodny darek, ktery skonci nevdekem a vasi nasranosti, a jediny, kdo bude mit radost je Alza.

hodnocení

0x

A copak si představujete pod tím oným...pojmem "domácí užívání"?

Můj synátor má PC na domácí používání...a z tohoto by asi vyletěl z kůže.

Ženě by naopak zcela určitě stačil.

Mé maličkosti by zase nestačil...

Tak nevím...

hodnocení

No občas něco napsat, používání jen online her. Posílání meilu uprava fotek, sledování filmů. Prostě nic extra. Dik

Tak na "nic extra" to stačí...na hry..jedině ty nejméně náročné. Na psaní textů, občas film...to ano.

4GB RAM je ale každopádně hodně málo..

hodnocení

U starého pc bylo do teď 2 ram a problém nebyl

2GB RAM, ale asi ne na W10..

hodnocení

puvodne na win7, ale pak se to aktualizovalo na 10

Tak pokud Vám ve W10 stačilo 2GB RAM a "nebyl problém", potom je skoro jedno, co z dnešních NB či PC koupíte...vše bude rychlejší než to, co jste měl před tím.

hodnocení

0x

S podobnými parametry můžeš mít levnější nějaký repasovaný, Pro mne by v té konfiguraci měl být SSD disk pro systém a klasický HDD jako druhý (na fotky)

hodnocení

Vubec netusim o cem pises. *zed*

hodnocení

Ale ja tomu nerozumim a potrebuji to hned*zed*

hodnocení

Tak prosím doporučte co koupit. V rozmezí 10-13 tisíc. Dik

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]